• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Victory Combustion Concept
Με το νέο 1,200cc μοτέρ!
Τεστ-Μοντέλα 16/12/2015 - 12:35

Σε Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Νέα Υόρκη παρουσίασε η Victory το νέο της concept, το οποίο ονομάζει «Combustion».

 

Τη μοτοσυκλέτα που βλέπουμε στις φωτό, την επιμελήθηκε ο Zach Ness του βελτιωτικού οίκου Arlen Ness Motorcycles, με έδρα την Καλιφόρνια.

 

Το νέο concept μοντέλο της Αμερικανικής εταιρείας θα εφοδιάζεται με τον καινούργιο κινητήρα της Victory στα 1,200cc που τον παρουσίασε τον Νοέμβριο στην EICMA.

 

Πρόκειται για την τρίτη μοτοσυκλέτα της Victory που θα έχει αυτόν τον κινητήρα, μετά το Project 156 και το Ignition Concept.

 

Το Project 156 είναι μια γυμνή sport μοτοσυκλέτα που συμμετείχε στο Pikes Peak, ενώ το Ignition Concept αποκαλύφθηκε στην EICMA.

 

Από τις φωτό ξεχωρίζουμε το custom τιμόνι, τους τροχούς με ακτίνες, αλλά και τις δυο εξατμίσεις από ανοξείδωτο ατσάλι που δεν έχουν τελικά!

 

«Είναι πάντα διασκεδαστικό να κοιτάς στο μέλλον. Είναι πράγματι πάρα πολύ ωραίο το να έχεις την υποστήριξη της Victory για να δημιουργήσεις μια τέτοια concept μοτοσυκλέτα».

 

«Θέλω να πω επίσης ότι - μιας και είμαι από τους πρώτους που οδήγησα αυτόν τον νέο κινητήρα - κυριολεκτικά τα σπάει!!» σχολίασε ο ​Ness.

 

Σύμφωνα με την Victory, ο νέος αυτός υδρόψυκτος κινητήρας στα 1,200cc θα φέρει επανάσταση επιδόσεων στην κατηγορία όταν κυκλοφορήσει!

Επόμενο άρθρο »

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ

« Προηγούμενο άρθρο

Honda ADV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα