• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW: Η ισχύς εν τη ενώσει!
Συνεργασία Althea-Milwaukee «δείχνει» ο Torres!
Νέα 15/12/2015 - 11:25

Οι δυο ομάδες που θα έχουν BMW στο νέο Πρωτάθλημα των SBK – η Althea και η Milwaukee – είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Jordi Torres.

 

Ο Torres, μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά με την Aprilia όταν και κατάφερε να ανακηρυχθεί Rookie της σεζόν, άλλαξε στρατόπεδο και θα αγωνίζεται με BMW στην ομάδα της Althea.

 

Παράλληλα και η νέα του ομάδα άλλαξε στρατόπεδο, καθώς άφησε την Ducati και τη νέα σεζόν θα κατέβει στο Πρωτάθλημα με μοτοσυκλέτες της BMW.

 

Ο Torres είναι πολύ χαρούμενος στην ιδέα ότι θα βοηθήσει στο να μετατρέψουν την S1000RR σε μοτοσυκλέτα που θα παίρνει νίκες, ενώ περιμένει να δει πως θα τα πάει και η νέα ομάδα της Milwaukee με τους Josh Brookes και Karel Abraham!

 

Η ομάδα της Milwaukee έρχεται από τα Βρετανικά SBK όπου και πήρε τον Τίτλο με τον Josh Brookes (Yamaha R1) και θα είναι αυτή η επίσημη ομάδα της BMW στα SBK.

 

«Τώρα θα φανεί η αποφασιστικότητα των δυο ομάδων που έχουν το ίδιο σήμα και το αν θα μοιράζονται πληροφορίες ή όχι», σχολίασε ο Torres.

 

«Ξέρω ότι η Althea ήταν απολύτως ξεκάθαρη με το πώς θέλει να γίνουν τα πράγματα κι έχουν ξεκάθαρες ιδέες για την εξέλιξη της BMW. Έχουν εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι θα είναι όσο το δυνατόν πιο μπροστά γίνεται».

 

Ο πρώην αναβάτης της Moto2 συνέχισε λέγοντας ότι προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην Althea και πιστεύει ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει στην εξέλιξη της BMW σε μοτοσυκλέτα-νικητή!

 

«Μέχρι τώρα είχα ένα έτοιμο σύνολο, την Aprilia που είναι γεννημένη για αγώνες. Τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα», σχολίασε.

 

«Τώρα έχω την ευκαιρία να δουλέψω, να εξελίξω τη μοτοσυκλέτα, να τη βελτιώνω. Οι άνθρωποι με ακούνε τώρα για το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρουμε. Πρέπει να είμαι πολύ προσεχτικός με τα λόγια μου».

Επόμενο άρθρο »

Superprestigio: Φωτογραφικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Απέφυγε τα ρίσκα ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα