• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Luca Marini στην Moto2!
Συμφώνησε με την Forward Racing
Νέα 02/12/2015 - 15:33

Οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές είχαν γίνει γνωστές εδώ και δυο μήνες (βλ. περισσότερα εδώ) ωστόσο μόλις σήμερα επισημοποιήθηκε το γεγονός!

 

Πριν από λίγο, η Forward Racing ανακοίνωσε ότι τη νέα σεζόν θα έχει στην ομάδα της στην Moto2 τον ετεροθαλή αδερφό του Valentino Rossi και μέλος της Ακαδημίας του τελευταίου, Luca Marini!

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο 18χρονος άσος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο, χωρίς να διευκρινίζεται ακριβώς το πόσα χρόνια.

 

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τον νέο αναβάτη μας για το 2016», σχολίασε ο Giovanni Cuzari, ο ιδιοκτήτης της Forward Racing.

 

«Ο Luca είναι νεαρός και θέλουμε να ανδρωθεί αγωνιστικά μαζί μας. Μαζί με τον Baldassarri θα κάνουν ένα ταλαντούχο δίδυμο Ιταλών με Kalex».

 

Πολύ χαρούμενος ήταν και ο ετεροθαλής αδερφός του Valentino: «Η νέα σεζόν θα είναι πολύ σημαντική, αλλά και απαιτητική».

 

«Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να μάθω από την ομάδα και τον ομόσταυλό μου και θέλω να την εκμεταλλευτώ στο μέγιστο βαθμό».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Giovanni και την VR46 Academy γι’ αυτή την ευκαιρία κι ελπίζω να τους το ανταποδώσω με τη δουλειά μου».

 

Ο Luca Marini θα κάνει το ντεμπούτο του τη νέα σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας δυο έκτακτες συμμετοχές στην Moto3 το 2013 και στην Moto2 φέτος.

 

Ο Marini τερμάτισε στην πέμπτη θέση της τελικής βαθμολογία για την Moto2 του Ισπανικού Πρωταθλήματος.

 

Με την κίνηση αυτή, η Forward Racing και η VR46 Riders Academy του Valentino Rossi ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη μεταξύ τους συνεργασία.

Επόμενο άρθρο »

Από το blog του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Τι άλλο να ζητήσω;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα