• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι άλλο να ζητήσω;
Εκρηκτικός ο Sykes στο τεστ της Jerez
Νέα 02/12/2015 - 12:11

Μετά από τέσσερεις ημέρες δοκιμών στην πίστα της Jerez, στην Ισπανία, ο Tom Sykes έφυγε ιδιαίτερα χαρούμενος με την πρόοδο που σημείωσε.

 

Ο Βρετανός εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο το χρόνο που είχε στην πίστα με τη νέα Ninja και ήταν εντυπωσιακός ειδικά την τελευταία ημέρα.

 

Χρησιμοποιώντας το ελαστικό των κατατακτηρίων της Pirelli, αυτό που θα χρησιμοποιούν στην Superpole το 2016, ο Sykes έκανε ένα εκπληκτικό 1:39,313!

 

Στο αγωνιστικό Σ/Κ της Jerez για τα SBK, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 με το ελαστικό κατατακτηρίων είχε κάνει 1:40,292 και πήρε την pole position.

 

Πλην του φανταστικού χρόνου που έκανε την τελευταία ημέρα, ο Sykes ήταν ιδιαίτερα σταθερός και με τα ελαστικά αγώνα.

 

«Ήμασταν γρήγοροι και με τα δυο ελαστικά και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος, αλλά εκεί που ρίξαμε πιο πολύ το βάρος ήταν στο ρυθμό αγώνα».

 

«Την τελευταία ημέρα οι συνθήκες μπορεί να μην ήταν τόσο καλές όσο πριν, ωστόσο καταφέραμε να βελτιώσουμε τους χρόνους μας με τα φθαρμένα ελαστικά».

 

«Κάναμε καλούς χρόνους ακόμα και μετά από 22 γύρους και αυτό μας ικανοποίησε, διότι εκεί ήταν που πονούσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

 

«Αν καταφέρουμε και συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και στις δοκιμές του Ιανουαρίου, τότε τι άλλο μπορώ να ζητήσω;»

 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους μηχανικούς μου που είχαν αρκετή δουλειά στην αρχή του τεστ εξαιτίας κάποιων πτώσεων που είχα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Luca Marini στην Moto2!

« Προηγούμενο άρθρο

Στα χνάρια του πατέρα του;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα