• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η μοτοσυκλέτα μου μιλούσε!
Ο Redding χαρούμενος με ελαστικά/ηλεκτρονικά
Νέα 30/11/2015 - 15:32

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το 2015 ο Scott Redding, με τον Βρετανό να κάνει τον καλύτερο χρόνο στις δοκιμές της Jerez.

 

Ενώ προσαρμοζόταν ακόμα στη νέα του μοτοσυκλέτα, ο Βρετανός έγραψε με την Ducati του 1:38,9 και πήρε την πρώτη θέση από τον Marquez, ενώ και σε ρυθμό ήταν καλός με αρκετούς γύρους στο μεσαίο/ψηλό 1:39.

 

Ίσως το πιο εντυπωσιακό όμως για τον Redding, είναι το γεγονός ότι έχει βρει ήδη το όριο του μπροστινού της Michelin, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι σαν να του μιάει η Desmosedici!

 

Κάτι για το οποίο ελάχιστοι, αν όχι κανένας άλλος, δεν μπορεί να υπερηφανευτεί αυτή τη στιγμή από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας.

 

«Βελτιώσαμε το χρόνο μας σημαντικά. Νιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα και με τα καινούργια ελαστικά. Έχω αλλάξει λίγο και το στυλ μου για να ταιριάξει καλύτερα στο στήσιμο».

 

«Κάναμε καλή δουλειά. Μπορεί να μην κάναμε πάρα πολλούς γύρους, αλλά ήμασταν δυνατοί. Είχαμε καλή πληροφόρηση από τα ελαστικά. Ανυπομονώ για την Μαλαισία, για να δω πως θα είναι με τις πιο ζεστές συνθήκες».

 

«Δυσκολεύομαι λίγο να φορτίσω το μπροστινό, αλλά το καλό είναι ότι νιώθω άνετα. Ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Παραλίγο να πέσω στην τελευταία στροφή γιατί το πίεσα παραπάνω, αλλά δεν ήθελε».

 

«Η μοτοσυκλέτα μου μιλούσε. Όταν έχεις καλή αίσθηση, έχεις και εμπιστοσύνη. Το ίδιο συνέβαινε και στην Valencia. Όταν έπεσα ήξερα ακριβώς τι είχε γίνει».

 

Το πιο ευχάριστο για τον Redding ήταν ότι τώρα μπορούσε να γράψει καλούς χρόνους όταν πίεζε τη μοτοσυκλέτα. Το ακριβώς αντίθετο παραπονούνταν ότι συνέβαινε με την Honda.

 

«Έκανα καλό χρόνο στο 1:38,9. Είμαι χαρούμενος για το σημαντικό βήμα που κάναμε. Οι χρόνοι κατέβηκαν και σκέφτηκα να το δοκιμάσω κι εγώ. Δεν ήταν ο τέλειος γύρος. Έχανα κάπου, όπως στην τελευταία στροφή που παραλίγο να πέσω».

 

«Με τα καινούργια ελαστικά όμως κατάφερα να είμαι πιο γρήγορος. Πέρυσι δεν το μπορούσα με τίποτα. Τώρα ξέρω ότι αν τα κάνω όλα σωστά, μπορώ να γράψω καλό χρόνο».

 

«Το απόγευμα συνεχίσαμε να είμαστε πιο γρήγοροι από την προηγούμενη ημέρα κι ας έπεσε η θερμοκρασία. Είχαμε και σταθερότητα, κάνοντας 4-5 γύρους στο μεσαίο/ψηλό 1:39».

 

«Με τα ηλεκτρονικά άλλαξα κάποια πράγματα για να έχω καλύτερη απόδοση ισχύος. Το μόνο που αντιμετώπισα ήταν κάποιες ταλαντώσεις στην πίσω ευθεία, αλλά σε γενικές γραμμές νιώθω καλά, είμαι σταθερός κι έχω εμπιστοσύνη».

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Έχουμε πολλά να μάθουμε

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το διασκέδασα στην Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα