• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ξαφνιάστηκα όταν είδα το χρόνο!
Η μοτοσυκλέτα ήταν τέλεια στο γύρο αυτό
Νέα 07/11/2015 - 22:29

Πανέτοιμος δηλώνει ο Jorge Lorenzo για να κατακτήσει τον πέμπτο Τίτλο της καριέρας του και τρίτο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Ισπανός άσος έκανε τον τέλειο γύρο, όπως τόνιζε μετά το τέλος των κατατακτηρίων και πήρε την pole position στη Valencia, σε μια πίστα που δεν το είχε καταφέρει ποτέ ξανά στο παρελθόν!

 

Η σημερινή εμφάνιση του Lorenzo ήταν τρομερή και με αυτοπεποίθηση οδήγησε με καταπληκτικό τρόπο την M1 του για να σημειώσει νέο απόλυτο χρόνο για την πίστα Ricardo Tormo.

 

Αποστολή εξετελέσθη για τον Jorge, ο οποίος πρέπει αύριο να καλύψει μια διαφορά 7β από τον Valentino Rossi για να είναι αυτός ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2015.

 

«Για να είμαι ειλικρινής, ο γύρος που έκανα σήμερα πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί, ακόμα κι αν το επιχειρούσα για πολλούς γύρους».

 

«Σήμερα η μοτοσυκλέτα ήταν τέλεια στο γύρο αυτό, το πίσω δούλευε τέλεια στις επιταχύνσεις και είχε καλή πρόσφυση και οδήγηση όσο πιο γρήγορα μπορούσα σε όλες τις στροφές».

 

«Ο σημερινός στόχος ήταν να μείνω στην πρώτη σειρά και ξαφνιάστηκα κι εγώ όταν είδα το χρόνο στο πίνακά μου. Δεν περίμενα την pole position».

 

Στον αυριανό αγώνα πάντως δίνονται οι βαθμοί, με τον Jorge Lorenzo να ευελπιστεί ότι θα κάνει και πάλι μια από τις χαρακτηριστικές του εκρηκτικές εκκινήσεις για να ξεφύγει μπροστά.

 

Αν το καταφέρει, όπως έχει φανεί στο παρελθόν, είναι σχεδόν αδύνατον για τον οποιονδήποτε να τον σταματήσει!

 

«Είναι πολύ σημαντική η pole, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να κάνω καλή εκκίνηση και να αποφύγω κάποια προβλήματα στην αρχή».

 

«Γενικά υπάρχει μεγάλη ένταση, κάτι που ίσχυε και στις κατατακτήριες. Η διαχείριση της έντασης είναι          πολύ δύσκολο και αυτό μπορεί είτε να σε αποδυναμώσει, είτε να σε κάνει πιο δυνατό».

 

«Ευτυχώς για μένα ίσχυσε το δεύτερο σήμερα κι έκανα αυτό τον πολύ γρήγορο γύρο. Προφανώς όμως αύριο είναι η σημαντική ημέρα, αυτή που σου δίνει τους βαθμούς και παλεύουμε για πολύ σπουδαία πράγματα».

 

«Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να μην κάνουμε λάθη και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Όταν τον ρώτησαν αν, μετά το τέλος του αγώνα, θα είναι σε θέση να κοιμηθεί ήσυχος, ο Lorenzo αστειεύτηκε ότι ίσως χρειαστεί να πάρει υπνωτικό!

 

«Χτες ξύπνησα νωρίς πάντως, ενώ συνήθως κοιμάμαι πολύ», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τα πράγματα είναι απελπιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα