• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τριγμοί στις σχέσεις Movistar-Yamaha;
Η Movistar ακύρωσε τη φιέστα της επόμενης εβδομάδας
Νέα 04/11/2015 - 16:09

Οι συνέπειες των όσων είδαμε να γίνονται στο Grand Prix της Μαλαισίας αρχίζουν να επηρεάζουν αρνητικά και τους χορηγούς.

 

Στην αρχή διαβάσαμε το δελτίο τύπου της Repsol, η οποία άφησε υπαινιγμούς ότι ενδέχεται να αφήσει το MotoGP μετά το συμβάν στη Μαλαισία.

 

Τώρα διαβάζουμε από το αδελφό gpone.com ότι η Movistar, ο μεγάλος χορηγός της Yamaha, ακύρωσε το προγραμματισμένο πάρτι της για την επόμενη Πέμπτη.

 

Πριν το Γύρο της Μαλαισίας, η φιέστα αυτή θα έκλεινε με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά κυριαρχίας για τους μπλε τόσο σε επίπεδο Ομάδων, όσο και Κατασκευαστών.

 

Φυσικά το... καλό θα τριπλασιαστεί μετά τον αγώνα της Valencia όπου ένας από τους δυο αναβάτες της θα στεφθεί Πρωταθλητής.

 

Ωστόσο μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί, η Movistar έκρινε ότι θα ήταν καλύτερα για όλους να ακυρώσει τη φιέστα.

 

Μετά τις δηλώσεις του Jorge Lorenzo στα ΜΜΕ αναφορικά με τη Μαλαισία, το κλίμα στο γκαράζ των μπλε είναι πάρα πολύ άσχημο.

 

Ακούστηκαν ακόμα και φήμες ότι η Yamaha θέλει να διώξει τον Lorenzo, μετά τη στάση του τελευταίου και τα λεγόμενά του κατά του Rossi.

 

Βέβαια όλα αυτά αποτελούν φήμες και τίποτα δεν δείχνει ότι οδεύουμε σε μια τέτοια μεγάλη αλλαγή, ειδικά για το 2016 που όλες οι θέσεις των άλλων εργοστασίων είναι κλεισμένες.

 

Το μεγάλο θέμα όμως για τους μπλε είναι ο χορηγός, η Movistar, καθώς να θυμίσουμε ότι πριν την έλευσή της η Yamaha είχε μείνει χωρίς βασικό χορηγό για αρκετό διάστημα.

 

Άρθρα από την Ισπανία θέλουν τους ιθύνοντες της εταιρείας να θεωρούν ότι η εικόνα της Movistar έχει θιγεί από τη συμπεριφορά του Rossi στη Μαλαισία.

 

Όχι ότι είδαν με καλό μάτι τον τρόπο που αντέδρασε ο Jorge Lorenzo.

 

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει επενδύσει εκατομμύρια σε τηλεοπτικά δικαιώματα και στη χορηγία της και για την ώρα η επένδυσή της δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Ενδεχομένως οι αμέσως επόμενες ημέρες μετά το Grand Prix της Valencia να είναι κρίσιμες, σ’ έναν τομέα - τις χορηγίες - που ήδη «πονά» το Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μάχη επί ίσοις όροις!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ντεμπούτο της R1 στη Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα