• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3
Μάχη μέχρι το τέλος!
Νέα 03/11/2015 - 11:51

Στον προηγούμενο Γύρο της Μαλαισίας ο Miguel Oliveira έκανε έναν πολύ καλά μελετημένο αγώνα και πήρε τη νίκη στον αγώνα της Moto3.

 

Έτσι, οι ελπίδες του Πορτογάλου να κάνει μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έμειναν ζωντανές!

 

Από την άλλη ο Danny Kent δεν έκανε καθόλου καλή εκκίνηση και παρά το ότι ανέκαμψε, στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από την 7η θέση.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι μετά το GP της Βρετανίας - όταν κέρδισε για τελευταία φορά αγώνα ο Kent - ο Oliveira ήταν 110β πίσω από τον αντίπαλό του.

 

Τώρα η διαφορά των δυο είναι 24β με το προβάδισμα να ανήκει και πάλι στον Βρετανό, ο οποίος το μόνο που χρειάζεται είναι μια 14η  θέση για να πάρει τον Τίτλο.

 

Για τον Oliveira η νίκη είναι μονόδρομος και αν ο Kent πάρει μόνο ένα βαθμό στον αγώνα (15ος) τότε θα πάρει τον Τίτλο επειδή έχει περισσότερες 2ες θέσεις.

 

Αυτή θα είναι η 8η φορά που ο Τίτλος της Moto3 θα κριθεί στη Valencia, από τότε (2002) που η Ισπανική πίστα έγινε ο τελευταίος αγώνας της σεζόν.

 

Ο Danny Kent έχει κερδίσει το GP της Valencia το 2012, ενώ το καλύτερο αποτέλεσμα του Miguel Oliveira είναι η 8η θέση.

 

Ενδιαφέρον θα έχει η μάχη για την τέταρτη θέση ανάμεσα σε Romano Fenati και Niccolo Antonelli, με τον τελευταίο να είναι εξαιρετικός στο δεύτερο μισό.

 

Βέβαια δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να πάρει τη νίκη και να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος του Bastianini που είναι τρίτος και να του πάρουν τη θέση!

 

Αποκλειστικά Ιταλική λοιπόν η μάχη για την τρίτη-τέταρτη-πέμπτη θέση, εκτός αν κάνει την έκπληξη ο Vazquez και πάρει τη νίκη μέσα στην πατρίδα του.

 

Στη Valencia θα επιστρέψει ο Fabio Quartararo που έχασε λόγω τραυματισμού και τους τρεις συνεχόμενους αγώνες του Οκτωβρίου.

 

Ο Γάλλος θα πάρει θέση δίπλα στον Rookie της φετινής σεζόν Jorge Navarro, ο οποίος θέλει να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις έχοντας τρία βάθρα στους 4 τελευταίους αγώνες.

 

Οι Aron Canet και Nicolo Bulega θα κάνουν έκτακτη συμμετοχή στη Valencia. Οι δυο τους παλεύουν για τον τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων (Moto3 Ισπανίας).

Επόμενο άρθρο »

Ducati World Premiere 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγές στο προσωρινό Ημερολόγιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα