• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξία στην KTM
Μετά το πρώτο τεστ της RC16 στην πίστα
Νέα 02/11/2015 - 10:00

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τεστ της KTM RC16 σε πίστα - στην Red Bull Ring - δεκαπέντε μήνες αφότου ανακοινώθηκε επίσημα ότι το εργοστάσιο θα συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία από το 2017.

 

Ο Alex Hoffmann ήταν ο δοκιμαστής που έβγαλε για πρώτη φορά την πρωτότυπη της KTM σε πίστα, σ’ ένα τεστ που κράτησε τρεις ημέρες (περισσότερα εδώ).

 

«Ήταν μια πολύ έντονη συναισθηματικά στιγμή τόσο για τους οπαδούς της KTM στην Αυστρία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο Pit Beirer, το αφεντικό της KTM.

 

«Αυτό από μόνο του είναι το ίδιο καλό όσο κι ένας εξαιρετικός χρόνος στην πίστα», πρόσθεσε, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το τριήμερο τεστ διεξήχθη χωρίς προβλήματα.

 

«Τι μπορώ να πω; Δείτε απλά τις μπότες και τη μοτοσυκλέτα! Είναι και τα δυο σαν καινούργια», ξεκίνησε να λέει ο Alex Hoffmann!

 

«Έχω ήδη εμπειρία από πολλές πρεμιέρες και αξίζει σεβασμός σ’ αυτό που κατάφερε η KTM σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

 

«Νομίζω ότι αυτό φαίνεται όχι μόνο στο πρόσωπό μου, αλλά και στα πρόσωπα όλων όσοι έχουν εργαστεί γι’ αυτό με ενθουσιασμό και επαγγελματισμό».

Επόμενο άρθρο »

Η Peugeot στην Moto3!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Monopoly!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα