• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ελπίζω όλοι να κάνουν τον αγώνα τους!
Νέα έμμεση αναφορά του Rossi στον Marquez
Νέα 24/10/2015 - 15:20

Ίσως στην πιο κατάλληλη στιγμή ήρθε μια ακόμη - από τις ελάχιστες είναι η αλήθεια - καλές εμφανίσεις του Valentino Rossi σε κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Ιταλός άσος έκανε έναν πολύ καλό τελευταίο γύρο και κατάφερε - μόλις για δεύτερη φορά φέτος - να αφήσει πίσω του τον Lorenzo σε κατατακτήριες!
 

Μάλιστα έγιναν όλα τόσο γρήγορα, που ο Jorge Lorenzo δεν συνειδητοποίησε ότι ο ομόσταυλός του με τον τελευταίο του γύρο έκανε καλύτερο χρόνο από τον ίδιο!

 

«Βελτιώσαμε πολύ τη μοτοσυκλέτα, τις ρυθμίσεις και ο ρυθμός μας δεν είναι άσχημος. Έχουμε ακόμα δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι, αλλά είμαι χαρούμενος».

 

«Η στρατηγική μας στις κατατακτήριες ήταν καλή. Επιχείρησα τρεις εξόδους και δούλεψε και ο τελευταίος γύρος ήταν καλός, χωρίς λάθη και βελτίωσα το χρόνο».

 

«Αλλά όπως και να ‘χει, τρίτος ή τέταρτος ή πέμπτος δεν αλλάζει κάτι και νομίζω ότι αύριο ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος για όλους και ειδικά η μάχη με τον Jorge».

 

«Είναι και ο καιρός! Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται, διότι από την ομίχλη δεν βλέπουμε τίποτα!»

 

«Έτσι μπορεί να βρέξει το βράδυ και αύριο να είναι στεγνά αλλά να έχει επηρεαστεί η κατάσταση της πίστας. Ή μπορεί να μην βρέξει το βράδυ και ν’ αρχίσει αύριο».

 

«Ελπίζω για έναν αγώνα στο στεγνό αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».

 

Με την τρίτη του θέση, ο Valentino βρέθηκε δίπλα στον Marquez τόσο στο parc ferme - όταν ο 22χρονος συνεχάρη σύντομα τον Ιταλό θρύλο - αλλά και στη συνέντευξη τύπου αργότερα.

 

Φυσικά όλοι οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί, ρωτούσαν συνεχώς τους δυο για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε την Πέμπτη ο Vale κατά του Marquez.

 

Πρώτα όμως ξεκαθαρίστηκε το τοπίο αναφορικά με τις δυο φορές που ο Vale είχε πίσω του τον Marquez και ειδικά την πρώτη φορά περίμενε τον Ισπανό να περάσει μπροστά αλλά μάταια.

 

Ο Marc είπε ότι ήταν σύμπτωση και ο Rossi πρόσθεσε: «Δεν το θυμάμαι και πολύ καλά, αλλά συμφωνώ με τον Marc. Δεν ήταν τίποτα το αξιοπερίεργο».

 

«Μόνο στις ΕΔ3 έκοψε και δεν ήθελε να περάσει μπροστά μου, αλλά είναι φυσιολογικό. Συμβαίνει πολλές φορές».

 

Σίγουρα πάντως ο Rossi δεν θα ήταν ικανοποιημένος όταν είδε τον Lorenzo να παίρνει θέση πίσω από τον Marc στην αρχή των ΚΑΤ2.

 

Βέβαια μετά και ο Vale κάθισε πίσω από τον Iannone, χωρίς αυτό όμως να του δώσει κάποιο πλεονέκτημα, μιας και το γρήγορο γύρο του τον έκανε μόνος του.

 

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που έκανα γύρο πίσω από τον Iannone, διότι συνήθως γίνεται το αντίθετο», είπε χαμογελώντας ο Rossi.

 

«Ήταν καλός γύρος γιατί έπεσα στο 59 και ήμουν στο στόχο της πεντάδας, αλλά την ίδια ώρα είχα καταλάβει ότι μπορούσα και λίγο καλύτερα».

 

«Είχα ήδη αποφασίσει ότι θα έκανα κι άλλο γύρο, αλλά δεν το είδα πίσω μου κι έτσι ήμουν τυχερός επειδή ήμουν δυνατός από μόνος μου».

 

Στο τέλος τον ρώτησαν αν ήρθε η ώρα να ξεχαστούν τα όσα ειπώθηκαν και να συμφιλιωθεί με τον Marquez.

 

«Δεν ξέρω... τώρα είναι ώρα για όλους να συγκεντρωθούν στον αγώνα. Ελπίζω ο καθένας να κάνει το δικό του αγώνα για το δικό του καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Η εξήγηση του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Γρήγορες λύσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα