• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τώρα είναι τελείως διαφορετικά
Η πρόσφυση είναι διαφορετική σε σχέση με τα τεστ
Νέα 23/10/2015 - 14:03

Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα των ΕΔ στην πίστα της Sepang, στον απόηχο των χτεσινών δηλώσεων-κατηγοριών του Rossi στο πρόσωπό του.

 

Ο 22χρονος ολοκλήρωσε την ημέρα στην τρίτη θέση, με χρόνο 2:00,472, σε μια πίστα που πολλοί πίστευαν ότι οι δοκιμές που έχουν κάνει οι αναβάτες θα αποδεικνύονταν χρήσιμες.

 

Ωστόσο τα επίπεδα πρόσφυσης δεν ήταν τα ίδια και το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας οι περισσότεροι έκαναν αλλαγές στο set-up που είχαν στις μοτοσυκλέτες τους.

 

Ο Marquez και οι άνθρωποί του έκαναν 33 γύρους στην πίστα της Μαλαισίας και είναι βέβαιοι για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν το Σάββατο.

 

Πέρα από την ομίχλη από τον καπνό των πυρκαγιών, έχουμε και την απειλή της βροχής για την αυριανή ημέρα, ενώ πάντα ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βρέξει και την Κυριακή.

 

«Είναι αλήθεια ότι όλοι έχουμε κάνει δοκιμές εδώ, αλλά τώρα είναι τελείως διαφορετικά».

 

«Δουλεύουμε για να προσαρμόσουμε το set-up των μοτοσυκλετών στην πίστα, μιας και αυτό που είχαμε από τις δοκιμές εδώ δεν ήταν τόσο καλό».

 

«Φαίνεται ότι η πρόσφυση δεν είναι καλή την πρώτη ημέρα, όπως και πέρυσι, αλλά δουλεύουμε σκληρά και σταδιακά θα βελτιωνόμαστε».

 

«Το σημαντικό είναι ότι είμαστε κοντά στους Jorge και Dani, που είναι αυτοί με τον καλύτερο ρυθμό».

 

«Θα δούμε αν αύριο θα καταφέρουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να κερδίσουμε το ένα δέκατο που χρειάζομαι για να είμαι μαζί τους».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Κρίμα για την πτώση!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα