• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: ΕΔ2
Ο Luthi θέλει να επιστρέψει στο βάθρο!
Νέα 23/10/2015 - 11:52

Ο Thomas Luthi έκλεισε την πρώτη ημέρα των ΕΔ με τον καλύτερο χρόνο της μεσαίας κατηγορίας, όντας ο ένας από τους πέντε αναβάτες που έπεσαν στο όριο το 2:07.

 

Ο Ελβετός θέλει να επιστρέψει στο βάθρο της κατηγορίας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και την τελευταία φορά που ανέβηκε σ’ αυτό ήταν στο Le Mans όταν πήρε την πρώτη του φετινή νίκη.

 

Στις δύσκολες συνθήκες με την ανεβασμένη θερμοκρασία, την υγρασία και τον καπνό από τις φωτιές, ο Folger δεν κατάφερε να βελτιώσει το πρωινό του χρόνο.

 

Ο Γερμανός φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το ατυχές περιστατικό του σκασμένου λάστιχου που τον έπιασε στον προηγούμενο Γύρο.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Johann Zarco πήρε τη 2η θέση και στοχεύει στην 8η φετινή του νίκη ή στο 14ο βάθρο του για το 2015.

 

Θεαματική η βελτίωση του Lowes που κατάφερε να κατεβάσει περίπου ένα δευτερόλεπτο τον πρωινό του χρόνο και έφερε τη Speed Up του στην 3η θέση.

 

 

Ο νικητής του Phillip Island και νεοφερμένος στην κατηγορία, Alex Rins, πήρε θέση μέσα στην πεντάδα με διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τώρα είναι τελείως διαφορετικά

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ2: Πιο γρήγορος ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα