• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Marquez κάνει σαν παιδί!
Είναι νευριασμένος μαζί μου για την Αργεντινή και το Assen
Νέα 22/10/2015 - 22:37

Μετά τις δηλώσεις του Valentino Rossi στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο Ιταλός άσος μίλησε έξω από την αίθουσα σε Ιταλούς δημοσιογράφους.

 

« Ο Marquez ήταν ένα βήμα μπροστά από όλους, αλλά αντί να δώσει μάχη με τον Lorenzo, έμεινε μαζί μου για να παλέψει μ’ εμένα και τον Iannone».

 

«Ξέρει ότι χάνω σε σχέση με τις Ducati στην ευθεία κι έτσι κάθε φορά που τον περνούσα με ξαναπερνούσε και μετά επιβράδυνε για να φτιαχτεί διαφορά με τον Lorenzo».

 

«Για κακή του τύχη ο Lorenzo την Κυριακή δεν ήταν τόσο δυνατός, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είχε τελειώσει το θέμα. Αντίθετα ήλεγχε τον Lorenzo, ξέροντας ότι θα μπορούσε να τον προλάβει μέσα σε τρεις γύρους».

 

«Αυτό που ήθελε ήταν να καθυστερήσει εμένα και τον Iannone, ίσως για να βάλει κι άλλους ανάμεσα σ’ εμένα και τον Lorenzo. Και στο τέλος αυτό κατάφερε. Είναι ξεκάθαρα ανησυχητικό, αλλά δεν με ενοχλεί τόσο».

 

«Προτιμά να κερδίσει ο Jorge. Είναι νευριασμένος μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο, αν και ποτέ δεν το έχει παραδεχτεί».

 

«Πιστεύει ότι στην Αργεντινή εγώ έφταιγα που έπεσε, ενώ ακόμα σκέφτεται το τελευταία εσάκι στο Assen και πιστεύει ότι αυτός θα έπρεπε να είχε κερδίσει τον αγώνα».

 

«Από τότε έχει νευριάσει μαζί μου και σκέφτεται σαν παιδί: δεν θα κερδίσω εγώ, αλλά ούτε κι εσύ! Αυτή τη στιγμή, όπως το βλέπει, το λιγότερο κακό είναι να κερδίσει ο Lorenzo».

 

«Αν κερδίσω έναν ακόμα Τίτλο τότε γνωρίζει ότι αυτός θα είναι ένας επιπλέον για να με φτάσει στο μέλλον, ενώ αν κερδίσει ο Jorge θα είναι περίπου στα ίδια».

 

«Αν στους επόμενους Γύρους είναι γρήγορος αλλά επιβραδύνει για να πάρει μέρος στις μάχες πίσω, τότε θα είναι δύσκολα. Διότι δεν έχει τίποτα να χάσει, σε αντίθεση με εμένα».

 

«Πρέπει να προσέχω. Λυπάμαι και είμαι αρκετά νευριασμένος. Δεν περίμενα ότι ο Marquez θα ήταν εμπόδιο για μένα στο φετινό Πρωτάθλημα. Νόμιζα ότι μάχομαι ενάντια στον Lorenzo, όπως θα έπρεπε να είναι».

 

Ο Valentino συνέχισε: «Στη Laguna το 2013 ήθελε να κάνει αυτό που έκανα στον Stoner πριν πέντε χρόνια, ενώ εύκολα θα μπορούσε να με περάσει τρεις στροφές πιο μετά. Ήταν το πρώτο σημάδι».

 

«Το είπα, αλλά δεν ήθελα τότε να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τέλος όταν αρχίζεις και σκέφτεσαι πονηρά».

 

«Στ’ αλήθεια με είχε σαν είδωλό του; Στ’ αλήθεια είχε αφίσα μου στο δωμάτιό του; Δεν είμαι σίγουρος. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να έβλεπα...»

 

«Μακροπρόθεσμα κοιτώντας, προτιμώ μια συμπεριφορά σαν αυτή με τον Max Biaggi. Δεν άντεχε ο ένας τον άλλον, αλλά τουλάχιστον ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα και ειλικρινά».

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Rossi εναντίον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα