• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Rossi εναντίον Marquez!
Τον κατηγόρησε ότι βοηθά τον Lorenzo!
Νέα 22/10/2015 - 18:52

Έναν διαφορετικό Valentino Rossi άκουσαν όσοι είδαν τη συνέντευξη τύπου στη Sepang, με τον Ιταλό άσο να κατηγορεί ευθέως τον Marquez ότι βοηθά τον Lorenzo να κατακτήσει το Πρωτάθλημα!
 

Ο αγώνας στην Αυστραλία ήταν μοναδικός στο είδος του και με τους τέσσερεις πρωταγωνιστές όλους πολύ κοντά! Όταν όμως ο Rossi, όπως δήλωσε, τον ξαναείδε από την τηλεόραση, πίστεψε ότι ο 22χρονος «έπαιζε» μαζί τους!

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Valentino γελούσε σε κάθε λέξη που έλεγε, ωστόσο ποτέ δεν κοίταξε τον Marquez.

 

«Όταν είδα τον αγώνα της Αυστραλίας μετά, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Marquez μας έπαιζε. Βασικά επειδή νομίζω ότι δεν ήθελε να κερδίσει τον αγώνα αλλά να βοηθήσει τον Jorge να κερδίσει βαθμούς από εμένα».

 

«Έτσι φαίνεται ότι ο Jorge έχει έναν καινούργιο οπαδό, τον Marquez».

 

«Αυτό αλλάζει πολλά, διότι ο Marc είχε τη δυνατότητα να φύγει μακριά και σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένας άλλος αγώνας».

 

Στη συνέχεια δεν μίλησε άλλο ενώ αμέσως οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Jorge αν πιστεύει ότι τον βοηθάει ο Marquez. Ο Lorenzo απάντησε: «Ναι, ναι σίγουρα. Ειδικά στον τελευταίο γύρο με βοήθησε πολύ» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

 

Ο Rossi βρήκε υποστηρικτή στον καλό του φίλο Andrea Iannone, ο οποίος του στέρησε την τρίτη θέση στην Αυστραλία την τελευταία στιγμή!

 

«Σίγουρα ήταν απίστευτος αγώνας, αλλά πιστεύω κι εγώ ότι ο Marc έπαιζε μαζί μας. Δεν ξέρω αν ήταν στρατηγική, πάντως είχε πολύ καλό ρυθμό».

 

Η απάντηση του Marquez ήρθε λίγο αργότερα, με τον Ισπανό να δείχνει κάπως έκπληκτος.

 

«Φυσικά και δεν βοήθησα κανέναν. Αν ήθελα να βοηθήσω τον Lorenzo δεν θα τον περνούσα στον τελευταίο γύρο και δεν θα έπαιρνα τα ρίσκα, δεν θα ήμουν στο όριο για να το καταφέρω».

 

«Είναι γνωστό ότι η Honda πιέζει πολύ το μπροστινό κι εκεί είχαμε το πιο μαλακό. Δυσκολεύτηκα για τους 27 γύρους. Είναι αλήθεια ότι διαχειρίστηκα το ελαστικό και στα μισά του αγώνα προσπάθησα να κάνω διαφορά αλλά δεν τα κατάφερα».

 

«Έκανα το καλύτερο δυνατό σ’ αυτόν τον αγώνα, για μένα και την ομάδα μου και το πιο σημαντικό, αυτό που κρατάω είναι ότι κερδίσαμε».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Marquez κάνει σαν παιδί!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Ένας γύρος στην Ισπανική πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα