• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λάθος στρατηγική για Lorenzo
«Ίσως έπρεπε να βγω με δυο καινούργια ελαστικά»
Νέα 10/10/2015 - 18:57

Αν και εξασφάλισε την 4η φετινή του pole, ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι ήταν λάθος η στρατηγική των τριών εξόδων που επιχείρησε.

 

Στις συναρπαστικές κατατακτήριες δοκιμές, ο Lorenzo κονταροχτυπήθηκε με τον Valentino Rossi κερδίζοντάς τον για 81χιλ. στη μάχη για την pole position.

 

Ο Lorenzo κυριάρχησε στις τρεις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, αλλά στις τέταρτες άρχισε να φαίνεται ότι ο Rossi θα ήταν δυνατός.

 

Ο τελευταίος ακολούθησε τον Ισπανό στην πρώτη του επίθεση στο χρονόμετρο, αλλά στην επόμενη κατάφερε να κατεβάσει μόνος του το χρόνο του.

 

«Απ’ έξω ήταν ωραία να το βλέπεις. Την τελευταία ώρα ανέβηκε η υγρασία και αυτό με δυσκόλεψε στις εισόδους και ιδιαίτερα στην 1 και στην 5».

 

«Με το ίδιο φρένο κινητήρα το πίσω μπλόκαρε και δεν είχα την ίδια αίσθηση. Δούλεψα πολύ με τα ηλεκτρονικά και το στυλ μου και ήταν δύσκολο να αποκτήσουμε την πρωινή αίσθηση».

 

«Όμως με το καινούργιο ελαστικό τα δίνεις όλα για τον καλύτερο δυνατό γύρο. Είμαι χαρούμενος με την pole, αλλά ενδεχομένως ακολούθησα λάθος στρατηγική».

 

«Ίσως ήταν καλύτερα να βγω με δυο ελαστικά και να μην δείξω γραμμές στον Valentino που είναι ο πιο δυνατός αντίπαλός μας».

 

«Πέρα από την pole ήμουν ο γρηγορότερος και με διαφορά, αλλά όπως και να έχει πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη για το μέλλον και να είμαστε πιο έξυπνοι».

 

Ο Lorenzo τραυμάτισε τον ώμο του μετά από πτώση με minibike σε προπόνηση που έκανε μετά την Aragon, αλλά ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος με τη φυσική του κατάσταση.

 

«Είμαι χαρούμενος με τον ώμο, διότι πριν πέντε ημέρες ανησυχούσα για τον πόνο και την κατάσταση, αλλά ευτυχώς όλα βελτιώθηκαν πολύ».

 

«Η άσκηση οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα επιβραδύνει την ανάρρωση σίγουρα, πάντως νιώθω πολύ καλύτερα από χτες και μάλλον αύριο θα είμαι ακόμη καλύτερα».

 

«Πέντε ημέρες πριν έβλεπα το μέλλον μου περισσότερο δυσοίωνο».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Θα μπορούσαμε και καλύτερα

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi ΚΑΤ: Μάχη Γιγάντων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα