• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi ΕΔ2: Κυρίαρχος ο Lorenzo
Μείωσε τη διαφορά ο ανταγωνισμός
Νέα 09/10/2015 - 09:40

Με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στις τρεις πρώτες θέσεις, έκλεισε η πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών στο Motegi.

 

Αυτός που κυριάρχησε τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ήταν ο Jorge Lorenzo με τον ανταγωνισμό ωστόσο να τον έχει πλησιάσει.

 

Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές στην πίστα της Ιαπωνίας, με τη θερμοκρασία στον αέρα να μην ξεπερνά τους 25o C και στην άσφαλτο του 41o C.

 

O Lorenzo παρά τον τραυματισμένο του ώμο συνέχισε να γράφει πολύ καλούς χρόνους και στις ΕΔ2 έκανε έξι γύρους στο 1:45 μεσαίο και δυο στο 1:44 ψηλό!

 

Στο όριο του 1:44 έπεσε μόνο ο Dani Pedrosa από τους υπόλοιπους, με τον Ισπανό να πλησιάζει τον συμπατριώτη του στο 0,128δ. Ο Dani είχε 4 γύρους στο 1:45 ψηλό κι έναν στο 1:44.

 

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των δυο GP15, με τον - επίσης χτυπημένο στο ώμο του Iannone - να κερδίζει τον ομόσταυλό του για 16 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Ο Iannone - που στο ξεκίνημα του Γύρου έλεγε ότι είναι στο 70% μόλις - είχε δέκα γύρους στο 1:45, οι τέσσερεις από τους οποίους στο μεσαίο/χαμηλό.

 

Χαρούμενος ήταν με το τέλος των ΕΔ2 ο Andrea Dovizioso, ο οποίος πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Bradley Smith που δεν έχει το ρυθμό των πρώτων τεσσάρων μπροστά.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Marc Marquez που κλείνει την ημέρα στην έβδομη μόλις θέση, επηρεασμένος από το κάταγμα στο αριστερό του χέρι παρά το ότι έχει προσαρμοστεί το αριστερό γκριπ του τιμονιού της RC213V του.

 

Ο Aleix Espargaro ήταν μπροστά από τον Marquez, ο οποίος με τη σειρά του έμεινε ελάχιστα μπροστά από τον Valentino Rossi, ο οποίος έπεσε στα 45 στην τελευταία του έξοδο.

 

Στη δεκάδα πήρε θέση και ο Pol Espargaro, αλλά και ο Hector Barbera που εντυπωσίασε με τη δέκατη θέση, κρατώντας πίσω του τρεις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Zarco Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα