• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Rabat στην Marc VDS
Στη θέση του Scott Redding
Νέα 01/10/2015 - 16:34

Επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι ο Tito Rabat, ο αναβάτης που χάρισε στην Marc VDS τον πρώτο της Παγκόσμιο Τίτλο, θα πάρει τη θέση του Scott Redding στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Ο στόχος μου ήταν πρώτα απ’ όλα να πάω στη MotoGP και μετά να έρθουν τα αποτελέσματα στη μεγάλη κατηγορία», σχολίασε ο Rabat!

 

«Αυτό είναι το πρώτο βήμα και ξέρω ότι με την εργοστασιακή RC213V δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα».

 

«Έχω όμως όλο το χειμώνα να προετοιμαστώ, ώστε να είμαι δυνατός για τα χειμωνιάτικα τεστ. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι βήμα-βήμα και να είμαι έτοιμος για το Qatar».

 

Ο Rabat πήρε ήδη μια πρώτη γεύση της νέας του μοτοσυκλέτας στο τεστ με τα ελαστικά της Michelin μετά τον αγώνα της Κυριακής στην Aragon.

 

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία! Δεν είσαι προετοιμασμένος για να οδηγήσεις μια τέτοια μοτοσυκλέτα!»

 

«Είναι τόσο γρήγορη, με τόσο δυνατές επιταχύνσεις και οι στροφές έρχονται τόσο γρήγορα! Για να είμαι ειλικρινής, είναι η καλύτερη εμπειρία που μπορείς να έχεις πάνω σε μοτοσυκλέτα».

 

«Μόλις προσαρμόστηκα λίγο στην ταχύτητα, στη δύναμη και στα carbon φρένα, μπόρεσα να καταλάβω λίγο πως δουλεύει η μοτοσυκλέτα και να πάω πιο γρήγορα».

 

«Θα ήθελα να την οδηγήσω περισσότερο, αλλά δυστυχώς έπρεπε να κλείσουν την πίστα!»

 

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Jack Miller να είναι ο ομόσταυλος του Tito Rabat στην Marc VDS Racing, αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Binder-Bendsneyder μαζί!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ακόμα μαθαίνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα