• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Βελτίωση;
Την οφείλω στους μηχανικούς μου!
Νέα 25/09/2015 - 21:49

Η Aragon είναι η πίστα δοκιμών της Yamaha, η οποία την επέλεξε επειδή ακριβώς τα προηγούμενα χρόνια η M1 αντιμετώπιζε πολλές δυσκολές.

 

Η δουλειά όμως που έχει γίνει από όλους στην ομάδα των μπλε φάνηκε σήμερα, όταν ο Lorenzo έγραψε 1:47,517 και άφησε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον ανταγωνισμό!

 

Μετά τον καταστροφικό αγώνα του Ισπανού στο Misano, ο Lorenzo δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει χαμένη την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά των 23β από τον Rossi.

 

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πως νιώθαμε εδώ στο παρελθόν και στο πως νιώθουμε τώρα. Η βελτίωσή μας αυτή οφείλεται στους μηχανικούς!»

 

«Έχουν βελτιώσει πολύ τον τρόπο που δουλεύει η μοτοσυκλέτα κι έτσι ακόμα και σε μια δύσκολη πίστα, όπως είναι αυτή της Aragon, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Βέβαια οι αντίπαλοί μας δεν κοιμούνται και θα είναι δυνατοί και οι χρόνοι αύριο στις κατατακτήριες θα είναι κατεβασμένοι».

 

«Έτσι, από την πλευρά μας θα πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλο τις ρυθμίσεις μας για να μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν ήταν καλή μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα