• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: ΕΔ2
1η θέση με απόλυτο χρόνο ο Rabat!
Νέα 25/09/2015 - 17:37

Έναν απόλυτο χρόνο που κράταγε από το 2011 κατάφερε να καταρρίψει ο Tito Rabat στις σημερινές ΕΔ2 στην πίστα της Aragon!

 

Σε πολύ καλές συνθήκες αλλά και θερμοκρασία ασφάλτου πάνω από τους 42o C, ο Rabat έγραψε 1:53,164 και για 0,132δ κατέβηκε κάτω από το 1:53,296 που είχε κάνει ο Marquez το 2011.

 

Πάρα πολύ καλή και η παρουσία του Takaaki Nakagami ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση, σε μια διαδικασία που οι 17 πρώτοι ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Στις ζεστές συνθήκες του μεσημεριού ο Nakagami κατέβασε πάνω από δυο δευτερόλεπτα τον πρωινό του χρόνο, την ώρα που από τους 31 αναβάτες μόνο ο Luthi έμεινε με το χρόνο του από τις ΕΔ1.

 

Την τρίτη θέση πήρε ο Alex Rins, με διαφορά 0,188δ από τον Tito Rabat.

 

Ο Simone Corsi πήρε την τέταρτη θέση μπροστά από τον Sam Lowes ο οποίος ήταν πρώτος το πρωί, αλλά δεν κατάφερε να βελτιωθεί πολύ το απόγευμα στις υψηλότερες θερμοκρασίες.

 

Στην έκτη θέση βρίσκουμε τον Luis Salom, μπροστά από τον Johann Zarco ο οποίος αποφάσισε να δουλέψει σε ρυθμό αγώνα με φθαρμένα ελαστικά.

 

Ο Γάλλος έχει την ευκαιρία να πάρει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στον αγώνα της Κυριακής, που θα είναι ο 100στός της κατηγορίας (Moto2).

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Βελτίωση;

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ2: «Αφεντικό» ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα