• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν σκέφτεται Τίτλο ο Marquez!
63β είναι πολλοί για πέντε Γύρους
Νέα 15/09/2015 - 12:19

Παρά τη νίκη του στο Γύρο του Misano κα τη μείωση της διαφοράς από τον πρώτο, ο Marc Marquez δεν σκέφτεται καθόλου το (πολύ μικρό) ενδεχόμενο του Τίτλου!

 

Ο Ισπανός πήρε τους 25β στο San Marino και είναι 63β πίσω από τον Valentino Rossi και 40β από τον Jorge Lorenzo που εγκατέλειψε για πρώτη φορά αγώνα φέτος.

 

Με πέντε Γύρους και 125β να απομένουν για το τέλος, ο Marquez επιμένει ότι το αποτέλεσμα του San Marino δεν διαφοροποιεί την υπόθεση Τίτλος.

 

«Η διαφορά είναι μεγάλη. Ο Lorenzo μπορεί να έκανε το λάθος, αλλά ήταν και πάλι ο ταχύτερος στην πίστα, ειδικά στο στεγνό. Στο βρεγμένο ο Valentino ήταν πιο γρήγορος, αλλά 63β είναι πολλοί για τους πέντε Γύρους».

 

«Στόχος μου είναι να μπορέσω να κερδίσω αυτούς τους πέντε αγώνες και θα το πιέσω στο 100% προετοιμαζόμενος και για τη νέα σεζόν. Για μένα θα είναι αρκετό αν κερδίσω τους πέντε τελευταίους αγώνες».

 

Ο Marquez θυμήθηκε στη συνέχεια τον περσινό αγώνα της Aragon, όταν κι έπεσε μένοντας στη βρεγμένη πίστα με τα σλικ!

 

«Δεν είναι εύκολο να σκέφτεσαι πάνω στη μοτοσυκλέτα γιατί είσαι στο όριο! Πρέπει να σκέφτεσαι πόσο απέχεις από τους άλλους, πως είναι η πίστα, πόσοι γύροι απομένουν και να κάνεις τους υπολογισμούς σου».

 

«Πέρσι στην Aragon έκανα λάθος σε παρόμοιες συνθήκες κι έμαθα πολλά από εκείνον τον αγώνα κι είχα πει από μέσα μου ότι αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη».

 

«Την πρώτη φορά αλλάξαμε ελαστικά όταν το έκαναν και οι άλλοι, αλλά τη δεύτερη φορά ήταν πιο ξεκάθαρο ότι έπρεπε να αλλάξουμε όπως στο Assen πέρυσι».

 

«Με τα βρεγμένα ελαστικά, οι Yamaha ήταν πιο γρήγορες όταν άρχιζε να στεγνώνει η πίστα. Η δική μου άρχιζε να τρέμει στην ευθεία και κατάλαβα ότι ήταν ώρα να μπω στα pits, διότι αν συνέχιζα δεν θα μπορούσα να διεκδικήσω τη νίκη».

 

«Όταν βγήκα έξω με τα σλικ, κατάλαβα ότι η πίστα ήταν περισσότερο στεγνή απ’ ότι την περίμενα κι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης: ότι άλλαξα μοτοσυκλέτα δυο γύρους πριν τις Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

Misano: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ήταν θέμα καθαρής τύχης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα