• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Εύκολα ο Zarco!
Με το ένα χέρι στον Τίτλο ο Γάλλος!
Νέα 13/09/2015 - 15:36

Την έκτη του φετινή νίκη πανηγύρισε - με τον χαρακτηριστικό του τρόπο - ο Johann Zarco ο οποίος πλέον έχει διαφορά 93β από τον δεύτερο και κρατά με το ένα χέρι τον φετινό Τίτλο!

 

Ήταν ίσως η πιο εύκολη νίκη της καριέρας του Zarco, ο οποίος πήρε το προβάδισμα χωρίς μάχη όταν έπεσαν μπροστά του οι Aegerter και Rins!

 

Ο Rins βιάστηκε να κάνει την κίνησή του στον Aegerter - ο οποίος είχε φορέσει το πιο μαλακό πίσω ελαστικό - και μπαίνοντας στην εσωτερική του αντιπάλου του είχε ένα μικρό γλίστρημα και παρέσυρε στην πτώση μαζί του τον Ελβετό.

 

Από εκεί και πέρα ο Zarco δεν έχασε το προβάδισμα και απροβλημάτιστα πήρε τους 25β και το 12ο συνεχόμενο βάθρο της καριέρας του. Ο Γάλλος θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την υπόθεση Τίτλος είτε στην Aragon, είτε στο Motegi.

 

Ο Rabat δεν είχε καθόλου καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα του στην αρχή κι έπεσε από την πρώτη σειρά που βρισκόταν στην ένατη θέση! Ο Ισπανός πάντως ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεσή του, ανεβαίνοντας στο τέλος στη 2η θέση!

 

Μεγάλη σημασία είχε η επιλογή του ελαστικού, καθώς όσοι έβαλαν το μεσαίο αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στο τέλος με την πρόσφυση. Ένας από αυτούς ήταν και ο Takaaki Nakagami.

 

Ο Ιάπωνας πάντως κατάφερε να ανταπεξέλθει και να εξασφαλίσει το έκτο βάθρο της καριέρας του και το πρώτο μετά από δυο χρόνια! Την τελευταία φορά που ήταν στο βάθρο ο Nakagami, ήταν το 2013 στην ίδια πίστα, στο Misano!

 

Τέταρτος ήταν ο Corsi, με τον Julian Simon να ακολουθεί και τον Jonas Folger - που είχε το μεσαίο ελαστικό και στο τέλος έχασε την ευκαιρία για ένα ακόμα βάθρο - να κλείνει την εξάδα.

 

Ο Sam Lowes αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με πρόβλημα τον αγώνα, με τον Βρετανό αύριο να γίνεται 25 ετών. Λίγο πριν τον αγώνα ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Mika Kallio δεν θα συνεχίσει με την Italtrans και το 2016 θα είναι στην QMMF.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Νίκη Marquez εν μέσω χάους!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: Νίκη-σταθμός για τον Bastianini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα