• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: Νίκη-σταθμός για τον Bastianini!
Στο βάθρο και οι Oliveira, Antonelli, μόλις 6ος ο Kent
Νέα 13/09/2015 - 15:34

Τρομερός ο αγώνας της Moto3 με τον Enea Bastianini στο τέλος να δείχνει πάρα πολύ δυνατός και να καταφέρνει να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του, μόλις στην 31η παρουσία του στο Πρωτάθλημα!

 

Πέντε οδηγοί ξεχώρισαν στο τέλος, μετά την πτώση του Vazquez που ήταν ο έκτος της παρέας νωρίτερα, με την πρώτη θέση να αλλάζει πολλά χέρια και τον Miguel Oliveira να είναι αυτός που κρατούσε το προβάδισμα στους περισσότερους γύρους.

 

Στον τελευταίο γύρο όμως και στην πιο γρήγορη πίστα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, την Curvone (Κ11), o Bastianini (με παρατσούκλι The Beast) έκανε δυναμικό πέρασμα κι έγραψε ιστορία!

 

Η πρώτη αυτή νίκη δίνει κι άλλο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα, καθώς ο Danny Kent δεν κατάφερε - και πάλι - να ανέβει στο βάθρο και είδε το +70 που είχε πριν τον αγώνα στη βαθμολογία, να γίνεται +55!

 

Για τον Oliveira - ο οποίος τη νέα σεζόν θα είναι στην Leopard Racing και στη μεσαία κατηγορία - ήταν το τέταρτο φετινό του βάθρο, εκμεταλλευόμενος το καινούργιο πλαίσιο που έφερε η KTM στο Misano.

 

Ο Niccolo Antonelli ξεπέρασε τη χτεσινή του πτώση και κατάφερε να πάρει το τρίτο βάθρο της καριέρας του και τρίτο συνεχόμενο μετά του Γύρους σε Brno και Silverstone, αφήνοντας πίσω του τον Romano Fenati.

 

Ο Ιταλός της ομάδας του Rossi θα ήθελε να επιστρέψει στο βάθρο, ειδικά λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι θα είναι στην ομάδα του Vale και το 2016 στη μικρή κατηγορία, ενώ το 2017 - με την ίδια ομάδα - θα βρεθεί στην Moto2!

 

Ο Brad Binder έκανε καλό αγώνα χωρίς στο τέλος να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, ήταν όμως η τρίτη KTM μέσα στην πεντάδα καθώς μόλις 0,637δ χώριζαν τους πρώτους αναβάτες στο σημερινό αγώνα.

 

Ο Danny Kent δεν έκανε καλή εκκίνηση κι έμεινε πίσω από τους πρωτοπόρους, ενώ στη συνέχεια - λόγω του ότι αρκετές φορές έβγαινε εκτός ορίων πίστας - δέχτηκε ποινή και χρειάστηκε να παραχωρήσει τη θέση του στον Bagnaia που τον ακολουθούσε.

 

Σ’ εκείνο το σημείο έχασε την επαφή του οριστικά με το μπροστινό γκρουπ ο Βρετανός που έμεινε πάνω από 4δ από τον πέμπτο. Όταν δέχτηκε την ποινή αυτή, ο Kent είχε πολύ μεγάλη διαφορά από τον πίσω του κι έπρεπε να κόψει πολύ.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Alexis Masbou, Francesco Bagnaia, Isaac Vinales και Phillip Oettl.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Εύκολα ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Κυριάρχησε στο ζέσταμα ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα