• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: ΕΔ2
Στην κορυφή ο Sam Lowes
Νέα 28/08/2015 - 18:45

Ό,τι δεν κατάφερε το πρωί, όταν έχασε την πρώτη θέση από τον Zarco για 16χιλ, το πέτυχε το απόγευμα ο Sam Lowes που έγραψε τον καλύτερο χρόνο της Moto2 την πρώτη ημέρα, χειροκροτούμενος από τους συμπατριώτες του στις κερκίδες.

 

Τα μαύρα σύννεφα υποδέχτηκαν τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας στην πίστα του Silverstone, αλλά ευτυχώς η βροχή δεν ήρθε ποτέ κι έτσι όλοι - σχεδόν - κατάφεραν να βελτιώσουν τους πρωινούς τους χρόνους.

 

Ο μόνος που δεν το κατάφερε ήταν ο Johann Zarco, ο οποίος περίπου 15 λεπτά αφότου άρχισαν οι ΕΔ2 είχε μια πτώση, με τη μοτοσυκλέτα του να έχει αρκετές φθορές και τον ίδιο να οδηγείται για εξετάσεις στο Ιατρικό κέντρο, χάνοντας τη συνέχεια.

 

Στην πίστα, ο Lowes κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να κάνει το 2:08,004 και να πάρει την πρώτη θέση σε μια πολύ αμφίρροπη διαδικασία με τους δεκαπέντε πρώτους αναβάτες να έχουν διαφορά κάτω από εννέα δέκατα μεταξύ τους!

 

Πολύ καλή ήταν και πάλι η παρουσία του Alex Rins που σημείωσε το δεύτερο καλύτερο χρόνο μπροστά από τον Takaaki Nakagami που αποδεικνύει και φέτος ότι του αρέσει η Βρετανική πίστα!

 

Ο Nakagami έχει το ρεκόρ πίστας στο Silverstone με 2:07,039 από το 2013, χρονιά κατά την οποία - στο Silverstone - κατάφερε να ισοφαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του σε αγώνα: τη δεύτερη θέση.

 

Ο Tito Rabat έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση και μόλις 15χιλ πιο μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Alex Marquez, ενώ ο Γερμανός Jonas Folger έκλεισε την εξάδα των πρώτων που είχαν διαφορά στα 0,256δ!

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θέλουμε καλύτερο ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone ΕΔ2: Πήρε τη σκυτάλη ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα