• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: ΕΔ2
Εντυπωσιακός ο Romano Fenati
Νέα 28/08/2015 - 16:23

Ο Romano Fenati έκανε δυο πολύ γρήγορους γύρους προς το τέλος των ΕΔ2 και έμεινε στην πρώτη θέση, με χρόνο στο 2:14,459 που είναι και ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει κάποιος αναβάτης της Moto3 μέχρι στιγμής στην Αγγλία.

 

Ο μόνος που κατάφερε να τον πλησιάσει ήταν ο Niccolo Antonelli ο οποίος κρατούσε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του 40λέπτου, στο τέλος όμως συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση, όντας ένα δέκατο πιο αργός από τον Ιταλό.

 

Μόλις τέσσερεις ήταν οι αναβάτες που κατάφεραν να πέσουν στο 2:14 την πρώτη ημέρα στο Silverstone, με τον Alexis Masbou να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση και να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση!

 

Ο τέταρτος της παρέας των αναβατών του 2:14 ήταν ο Jorge Navarro, ο οποίος το πρωί είχε τον καλύτερο χρόνο αλλά το μεσημέρι υποχώρησε στην τέταρτη θέση, με διαφορά τέσσερα δέκατα από την κορυφή.

 

Ο μόνιμος αντικαταστάτης του Niklas Ajo στην RBA Racing, Isaac Vinales, συνέχισε τις πολύ καλές πρωινές εμφανίσεις του και έγραψε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2, ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Danny Kent.

 

Για τον Kent ήταν ουσιαστικά οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές και στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να ανέβει στην έκτη θέση, αν και ο ίδιος - κουνώντας το κεφάλι του με χαρακτηριστικό τρόπο - πίστευε ότι θα μπορούσε και κάτι καλύτερο αν δεν τον καθυστερούσαν.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone ΕΔ2: Πήρε τη σκυτάλη ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα