• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez «συνεχίζει τη μάχη»
Στο Brno πήραμε πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουμε!
Νέα 26/08/2015 - 09:52

Η τεράστια πρόκληση που ανοίγεται μπροστά στον Marc Marquez είναι να πάρει 52β περισσότερους από τους Rossi και Lorenzo στους τελευταίους εφτά αγώνες της φετινής σεζόν!

 

Στο Brno, πριν περίπου από δυο εβδομάδες, μπορεί να πλησίασε κι άλλο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επί της ουσίας όμως έχασε βαθμούς σε σχέση με τον Jorge Lorenzo κάτι που είχε να συμβεί από την Catalunya στα μέσα Ιουνίου.

 

Με τον Lorenzo να ισοβαθμεί πλέον στους 211β μαζί με τον Valentino Rossi στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ο Marquez πρέπει να νικήσει και τους δυο αναβάτες της Yamaha, για να κερδίσει ακόμα περισσότερο έδαφος.

 

«Το Brno ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ, αλλά πήραμε πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα και συνεχίζουμε τη μάχη! Το Silverstone δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες, αλλά μ’ αρέσει όταν πάμε εκεί γιατί νιώθεις την ατμόσφαιρα και την ιστορία της πίστας».

 

Τα δυο προηγούμενα χρόνια η μάχη για τους 25β στην πίστα του Silverstone είναι υπόθεση των Marc Marquez και Jorge Lorenzo, με τον τελευταίο να επικρατεί του συμπατριώτη του για 81χιλ. το 2013 αλλά να χάνει τον περσινό αγώνα για εφτά δέκατα.

 

«Είμαι στο βάθρο σ’ αυτήν την πίστα τα τελευταία τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης πέρυσι. Έτσι, ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα είναι καλός μαζί μας και θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: 30 χρόνια GSX-R!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα