• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψάχνεται ο Guintoli για το 2016
Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ten Kate
Νέα 26/08/2015 - 15:45

Ο ιδιοκτήτης της Ten Kate Racing, Ronald Ten Kate, παραδέχεται ότι είναι αρκετά δύσκολο το σενάριο του να κρατήσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των SBK, Sylvain Guintoli, στην ομάδα του.

 

Ο Guintoli πήγε στην Pata Honda φέτος, αφού πέρυσι είχε καταφέρει να στεφθεί Πρωταθλητής με την Aprilia, αλλά τα έχει βρει σκούρα πάνω στην CBR1000RR και - με τρεις Γύρους να απομένουν - δεν έχει ανέβει ούτε μια φορά στο βάθρο.

 

Το συμβόλαιο του Γάλλου, ο οποίος πάντως έχει πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα και τον ιδιοκτήτη, λήγει φέτος και είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει ήδη διερευνητικές κινήσεις/συζητήσεις με άλλες ομάδες.

 

«Ο Sylvain έχει ένα χρόνο συμβόλαιο και όπως οι άλλοι αναβάτες, θα κοιτάξει να δει τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά», σχολίασε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος ο Ten Kate.

 

«Ξέρω τη σχέση που έχουμε με τον Sylvain και είναι καλή, όπως ξέρω ότι η δουλειά που έχουμε κάνει μας οδηγεί σε μια καλύτερη μοτοσυκλέτα και πλησιάζουμε προς αυτό το στόχο».

 

Στη συνέχεια φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι όχι μόνο ο Guintoli θα καταφέρει να ανέβει στο βάθρο σε έναν από τους έξι εναπομείναντες αγώνες, αλλά πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι θα πάρει και νίκη!

 

«Κάνει καταπληκτική δουλειά. Έχει συνηθίσει στη νέα κατάσταση, αφού πήρε τον Τίτλο πέρυσι. Η Honda είναι διαφορετική μοτοσυκλέτα, αλλά φάνηκε αντάξιος για τη δουλειά και είμαστε σε ανοδική πορεία».

 

«Περιμένω να τον δω στο βάθρο προτού τελειώσει η φετινή σεζόν. Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει έναν αγώνα πριν το τέλος του Πρωταθλήματος».

 

Οι φήμες για το μέλλον του Γάλλου τον θέλουν να πηγαίνει στην Yamaha, δίπλα ενδεχομένως στον Melandri, ή ακόμα και να επιστρέψει στην ομάδα της Aprilia!

Επόμενο άρθρο »

SBK: Επιβεβαιώθηκε το Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi μέλος στο BRDC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα