• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi μέλος στο BRDC
Τιμής ένεκεν για τα επιτεύγματά του
Νέα 26/08/2015 - 15:44

Ο Valentino Rossi έγινε τιμής ένεκεν μέλος στο British Racing  Drivers’ Club (BRDC) και είναι ο πρώτος που το καταφέρνει αποκλειστικά και μόνο βάσει των επιτευγμάτων του στους δυο τροχούς!

 

Ο Rossi, ο οποίος ισοβαθμεί με τον Jorge Lorenzo στο Πρωτάθλημα, θα τιμηθεί από τον Πρόεδρο του BRDC Derek Warwick την επόμενη εβδομάδα, πριν την έναρξη του Γύρου στο Silverstone.

 

Όπως τόνισε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι τιμή του να παίρνει αυτή τη διάκριση κι ελπίζει να προσφέρει καλό θέαμα στο Γύρο του Silverstone.

 

«Δεν υπάρχει κάποιος αγωνιζόμενος στο BRDC και θα είμαι ο πρώτος και αυτό είναι μεγάλη τιμή για εμένα», σχολίασε ο Valentino Rossi.

 

«Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει κανείς μέλος σ’ αυτό το αποκλειστικό club και τα κριτήρια επιλογής είναι πολύ επιλεκτικά».

 

«Ανυπομονώ να συναντήσω τον Πρόεδρο Derek Warwick, τον οποίο γνωρίζω κι εκτιμώ από την καριέρα του στην F1. Ελπίζω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα για να γιορτάσω την είσοδό μου σ’ αυτό το club».

 

Ο πρώην αναβάτης της F1 και νικητής στον 24ωρο Αγώνα του Le Mans, Derek Warwick, πρόσθεσε: «Το να είσαι μέλος στο BRDC είναι η ύψιστη τιμή για το μηχανοκίνητο κόσμο της Βρετανίας».

 

«Μιλάω εκ μέρους όλης της λέσχης, όταν λέω πόσο υπερήφανοι είμαστε και πόσο μεγάλη τιμή είναι για εμάς που ο Valentino Rossi αποδέχτηκε το να γίνει μέλος μας».

Επόμενο άρθρο »

Ψάχνεται ο Guintoli για το 2016

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Δεν μπορώ να το καταλάβω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα