• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: Κυρίαρχος ο Zarco!
4η φετινή νίκη για τον Γάλλο, στο +79 από τον δεύτερο
Νέα 16/08/2015 - 15:38

Ο Johann Zarco κυριάρχησε στο σημερινό αγώνα της Moto2 και κατακτώντας την τέταρτη φετινή του νίκη, διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους διώκτες του.

 

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στην άσφαλτο ως και τους 38ο C, ήταν ο Zarco αυτός που έλαμψε μπροστά στα βλέμματα των 140,000 θεατών που βρέθηκαν στο Brno.

 

Ο Γάλλος πήρε το προβάδισμα στο δεύτερο γύρο και λίγο αργότερα, εκμεταλλευόμενος το γλίστρημα του Rabat, έκανε μια διαφορά στο 1δ, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος.

 

Και οι τέσσερεις αναβάτες μπροστά κατάφεραν μέχρι το τέλος να διατηρήσουν πολύ υψηλό ρυθμό και με εντυπωσιακά ίδιο γυρολόγιο ήταν δύσκολο να μπορέσει κάποιος να ξεχωρίσει.

 

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Tito Rabat, ο οποίος στο τέλος δέχτηκε την επίθεση του Alex Rins. Ο Rins ήταν και ο μόνος από τους πρώτους με το σκληρό πίσω της Dunlop και παραλίγο στο τέλος αυτό να του δώσει τη 2η θέση.

 

Για τον Rins ήταν το τρίτο συνεχόμενο βάθρο του (και 5ο φετινό) χάνοντας τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία από τον Rabat, με τη διαφορά των δυο να είναι μόλις στον ένα βαθμό.

 

Από τους τέσσερεις μπροστά που είχαν τον ίδιο ρυθμό, αυτόν που πρέπει να ξεχωρίσουμε είναι ο Alex Marquez, ο οποίος έκανε με διαφορά τον καλύτερό του αγώνα στην Moto2, ανεβαίνοντας ως την 4η θέση!

 

Το πιο εντυπωσιακό για τον μικρό αδερφό του Marquez, είναι το γεγονός ότι μέχρι και το τέλος μπόρεσε να κρατήσει το ρυθμό του κοντά στους πιο δυνατούς αντιπάλους μπροστά του.

 

Μετά τα προβλήματα που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Lowes αναγκάστηκε να ξεκινήσει από τη 13η θέση τον σημερινό αγώνα. Μετά το δεύτερο μισό ανέβασε το ρυθμό του και στο τέλος ανέκαμψε, τερματίζοντας στην 5η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Brno: 5η φετινή νίκη για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: Ιστορική νίκη για Antonelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα