• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: Ιστορική νίκη για Antonelli!
Δραματικός αγώνας, με δυο εκκινήσεις!
Νέα 16/08/2015 - 15:19

Σ’ έναν δραματικό αγώνα, που χρειάστηκε να εκκινήσει δυο φορές, ο Niccolo Antonelli ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει μια ιστορική νίκη, την πρώτη της καριέρας του!
 

Οι 19 γύροι του αγώνα ξεκίνησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, αλλά πολύ γρήγορα στην πρώτη στροφή είχαμε τέσσερεις αναβάτες να πέφτουν, ενώ λίγο αργότερα – στην Κ3 – έπεσαν άλλοι τέσσερεις!

 

Από τους οχτώ αναβάτες ο  Gabriel Rodrigo στάθηκε πιο άτυχος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις, ευτυχώς με τις νεότερες πληροφορίες να θέλουν τον Αργεντίνο να είναι σε σταθερή κατάσταση.

 

Μετά από μια σύντομη διακοπή, ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου αλλά πλέον θα ολοκληρωνόταν σε 12 γύρους. Αυτό έκανε πολλούς να αλλάξουν στο πιο μαλακό ελαστικό, για να πιέσουν από την αρχή στους μειωμένους γύρους.

 

Ο αγώνας της Moto3 ήταν συναρπαστικός με συνεχείς αλλαγές στις θέσεις κι ένα μεγάλο γρουπ αναβατών να σχηματίζεται μπροστά! Δυο γύρους πριν το τέλος, ο Antonelli πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε μέχρι το τέλος!
 

Έτσι, ο Ιταλός – που πριν μερικά 24ωρα υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του – μετά την pole position το Σάββατο πήρε και την πρώτη του νίκη και το πρώτο βάθρο της καριέρας του!

 

Στη δεύτερη θέση πίσω του, ένας εντυπωσιακός Enea Bastianini που ήταν πολύ δυνατός στο τέλος και κατάφερε – παρά το ότι είχε ξεκινήσει 15ος – να ανέβει στο βάθρο, το πέμπτο φετινό του.

 

Ο Brad Binder ήταν κεφάτος από την αρχή του GP στην Τσεχία κι έκανε καλό αγώνα σήμερα, διεκδικώντας τη νίκη αν και στο τέλος συμβιβάστηκε με την 3η θέση. Ήταν το 2ο φετινό του βάθρο και το 4ο της καριέρας του.

 

Την τέταρτη θέση πήρε ο Efren Vazquez, μπροστά από τον Jorge Navarro. Εξαιρετικό αγώνα έκανε ο Romano Fenati, ο οποίος από την 22η θέση κατάφερε να τερματίσει στην 6η!

 

Ο Fenati ήταν 19ος στις χτεσινές κατατακτήριες, αλλά επειδή ήταν αργός στις κατατακτήριες – προσπαθώντας να ακολουθήσει κάποιον για το slipstreaming – δέχτηκε ποινή τριών θέσεων στο grid. Την ίδια ποινή πήρε και ο Loi.

 

Ο Danny Kent δεν κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα να ανέβει στο βάθρο. Ο Βρετανός βρέθηκε για λίγο μπροστά στην αρχή, αλλά δεν κατάφερε να μείνει εκεί και υποχώρησε στις πιο πίσω θέσεις.

 

Ο Βρετανός είχε μια επαφή προς το τέλος με τον Jorge Navarro και χάνοντας για λίγο την αυτοσυγκέντρωσή του, έπεσε στην έβδομη θέση. Ο Miguel Oliveira ήταν όγδοος, μπροστά από τον Kornfeil που κέρδισε το χειροκρότημα των συμπατριωτών του.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: Κυρίαρχος ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Πανίσχυρος στο ζέσταμα ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα