• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: 5η pole για τον Zarco!
Rabat και Rins μαζί του στην πρώτη σειρά
Νέα 15/08/2015 - 17:54

Ο Johann Zarco πήρε την πέμπτη φετινή του pole position, σε σχεδόν ιδανικές συνθήκες στην πίστα της Τσεχίας, σημειώνοντας παράλληλα νέο απόλυτο χρόνο με 2:01,614!

 

Ο Γάλλος μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και μόλις στον πέμπτο του χρόνο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, την οποία και δεν έχασε μέχρι το τέλος της διαδικασίας!

 

Ο Tito Rabat έμεινε περίπου ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πίσω από τον Γάλλο, ενώ και ο Rabat έκανε καλύτερο χρόνο από τον απόλυτο της πίστας, που είχε ο ίδιος από πέρυσι!

 

Ο Alex Rins περίμενε μέχρι το τέλος για να γράψει τον καλό του χρόνο που τον ανέβασε – για τέταρτη φορά φέτος – στην πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης!

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές (φέτος) ισοφάρισε ο Sandro Cortese, ο οποίος πήρε την τέταρτη θέση (όπως και στο Qatar) και ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να πέσει κάτω από το 2:02.

 

Ο Luthi ήταν πέμπτος και μπροστά από τον συμπατριώτη του, τον Aegerter, που έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο. Την καλύτερή του θέση – σε κατατακτήριες της Moto2 – πήρε ο Alex Marquez (7ος), ενώ οι Morbidelli, Pons και Folger έκλεισαν την πρώτη δεκάδα.

 

Πολλά τα προβλήματα για τον Sam Lowes, ο οποίος στην αρχή χρειάστηκε να περιμένει περίπου 13-14 λεπτά για να μπει στην πίστα.

 

Στη συνέχεια, οχτώ λεπτά πριν το τέλος, η ανάρτησή του έπαθε ζημιά και εγκατέλειψε. Έτσι, θα αναγκαστεί να ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 13η θέση, που είναι η χειρότερη φετινή του.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πολύ σημαντική!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Pole με φοβερό χρόνο ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα