• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Αντιφλεγμονώδη, φυσιοθεραπείες και παυσίπονα
Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη ο Ισπανός αναβάτης της Fiat Yamaha...
Νέα 09/07/2009 - 15:33
Mετά την ηρωϊκή προσπάθεια που έκανε στη Laguna Seca όπου κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση έχοντας ασκήσει μεγάλη πίεση στον ομόσταβλό του, Valentino Rossi, o Jorge Lorenzo επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική στη Βαρκελώνη όπου την Τετάρτη υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του μετά την άσχημη πτώση που είχε στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών του USA GP.

Ο αξονικός τομογράφος δεν έδειξε κάτι διαφορετικό επιβεβαιώνοντας τις αρχικές διαγνώσεις των ορθοπεδικών της Clinica Mobile.

Ο «Por Fuera» πήρε ενθύμιο από την Laguna Seca ένα μικρό κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, κακώσεις και στους δυο ασταγάλους του καθώς επίσης και ζημιά στην κλείδα του δεξιού του ώμου, εκεί όπου του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας για τον αγώνα και μετά το τέλος του πάγος για να κατευνάσει τους πόνους.

Μέχρι το 9ο GP της χρονιάς που διεξάγεται στις 19 του μηνός στην πίστα του Sachsenring ο αναβάτης από τη Mallorca θα υποβληθεί σε θεραπεία με αντιφλεγμονώδη και θα κάνει φυσιοθεραπείες, ενώ πολύ δύσκολα θα τρέξει στον αγώνα χωρίς να του χορηγηθούν παυσίπονα.

Επόμενο άρθρο »

STONER: Έπαινοι για τον Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

ΒΕΝ SPIES, NORI HAGA: Τα φιλαράκια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα