• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΒΕΝ SPIES, NORI HAGA: Τα φιλαράκια!
Μαινόμενοι ταύροι μέσα στην πίστα, φιλαράκια έξω από αυτήν
Νέα 09/07/2009 - 15:06

Σε μια συνέντευξη - έκπληξη της αγγλικής εφημερίδας MCN, Βen Spies και Noriyuki Haga φωτογραφήθηκαν μαζί δηλώνοντας πως είναι φίλοι εκτός πίστας. Η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν φυσικά πως γίνεται να «σκοτώνονται» μέσα στην πίστα και στη ζωή να είναι φίλοι. «Δεν μισώ τον άνθρωπο τον οποίο μάχομαι στην πίστα», ξεκινάει ο Spies που βρίσκεται σε πολύ εύθυμη διάθεση και έχει επισκεφτεί τον Haga στο σπίτι του (τα σπίτια τους είναι κοντά, αφού μένουν και οι δύο στην Ιταλία, λόγω της έδρας των ομάδων τους) για δείπνο.

«Θα τον πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα του πρωταθλήματος, θα συγκρουστούμε προσπαθώντας να περάσει ο ένας τον άλλον, χωρίς κακές διαθέσεις, αλλά έξω είμαστε φίλοι», συμπληρώνει ο Spies και σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί απόλυτα και ο Haga, ο οποίος παρεμπιπτόντως μιλάει πολύ καλύτερα Ιταλικά, παρά Αγγλικά (λόγω μακροχρόνιας συνεργασίας του με ομάδες που είχαν βάση την Ιταλία).

«Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον αντίπαλό σου πάνω στον αγώνα, αφού οδηγείς οριακά και σχεδόν «πάνω» του. Αυτό συνέβαινε στο παρελθόν με τον Jamie Hacking, με τον οποίο επίσης είμαι φίλος, αυτό κάνει και ο Noriyuki με τον συμπατριώτη του Yukio Kagayama, όταν μονομαχούν στον αγώνα», δηλώνει ο Spies. «Όταν τρώμε στο σπίτι μου φτιάχνουμε Sushi, όταν πηγαίνουμε στο σπίτι του Spies τρώμε χάμπουργκερ…», συμπληρώνει ο Haga και είναι σαφές πως όταν χτύπησε ο Ιάπωνας στο Donington, ένας από τους πρώτους που εκδήλωσε την ανησυχία του ήταν ο Ben Spies. Mια νότα φιλίας μέσα σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που κάνενας δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Άξιοι, άξιοι, αμφότεροι.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Αντιφλεγμονώδη, φυσιοθεραπείες και παυσίπονα

« Προηγούμενο άρθρο

OI ATYXOI TΗΣ LAGUNA: Talmasci, Dovizioso, Toseland, Melandri, Capirossi και Gibernau… …

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα