• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για μάχη ο Marquez!
Στόχος η 3η συνεχόμενη νίκη
Νέα 13/08/2015 - 09:06

Ο Marc Marquez είναι «... έτοιμος για μάχη» με αποκλειστικό στόχο του να πάρει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα και να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από την κορυφή.

 

Μετά τις νίκες του στην Γερμανία και στην Indianapolis, ο Marc Marquez αρχίζει - με αργά αλλά σταθερά βήματα - να μειώνει τη διαφορά του από τον Valentino Rossi, που αυτή τη στιγμή είναι στους 56β.

 

Ο Marquez είναι ευχαριστημένος με τους 50β που πήρε στους δυο προηγούμενους Γύρους, ακόμα κι αν παραδέχεται ότι η επόμενη πίστα στο Ημερολόγιο, αυτή του Brno, δεν είναι στις αγαπημένες του.

 

«Ήταν δύσκολος ο αγώνας στην Indianapolis, πολύ απαιτητικός, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τις δυο συνεχόμενες νίκες. Χαρήκαμε την επιτυχία μας την Κυριακή το βράδυ, αλλά τώρα είμαστε ήδη στο Brno για τον επόμενο Γύρο».

 

Στην Τσεχία - πέρυσι - έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει το εκπληκτικό του σερί των δέκα συνεχόμενων νικών ο Marc Marquez, βλέποντας τον ομόσταυλό του να παίνρι τη νίκη ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε ούτε καν να ανέβει στο βάθρο.

 

«Το Brno δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες κι έχω ανάμεικτα αποτελέσματα εκεί κατά το παρελθόν. Φτάνουμε όμως εδώ δυνατοί και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Καλύτερα στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Έμαθα πράγματα στην Indy!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα