• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Έμαθα πράγματα στην Indy!
Στόχος η νίκη στο Brno αυτό το Σ/Κ
Νέα 13/08/2015 - 08:14

Ο Dani Pedrosa έχει ως στόχο να επανέλθει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα στην Τσεχία και στο Brno.

 

Ο Pedrosa είχε κερδίσει στην Τσεχία πέρυσι, σταματώντας παράλληλα το εκπληκτικό σερί δέκα νικών του Marquez, φέτος όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα τους 25β της νίκης.

 

Μετά την εγχείρισή του στο δεξί χέρι (για arm-pump), o Dani Pedrosa επανήλθε κι έχει καταφέρει ν’ ανέβει στην 7η θέση του Πρωταθλήματος.

 

Στο Brno ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda έχει καταφέρει να περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού στους δυο από τους τρεις τελευταίους αγώνες. Αυτό θέλει να κάνει και φέτος.

 

«Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, έμαθα κάποια πράγματα στην Indy και διασκέδασα τη μάχη με τον Valentino», σχολίασε.

 

«Ένιωθα ακόμα πιο άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα και τώρα πάμε στην πίστα του Brno, εκεί που κατάφερα να κερδίσω πέρυσι».

 

«Είναι μια πίστα που μ’ αρέσει πολύ και στην οποία πάντα νιώθω καλά. Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη κι ελπίζω να επαναλάβουμε το περσινό μας αποτέλεσμα».

 

«Ας ελπίσουμε ότι και ο καιρός θα είναι σε γενικές γραμμές καλός μ’ εμάς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε στο 100% από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές».

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για μάχη ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Τα στατιστικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα