• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Lorenzo είναι δυνατός!
Αλλά κι εμείς είμαστε πολύ κοντά του
Νέα 08/08/2015 - 09:04

Μπορεί ο Jorge Lorenzo να πήρε την πρώτη θέση χτες, Παρασκευή, στην Indianapolis, ωστόσο ο Marc Marquez θεωρεί (και έχει) σχεδόν ίδιο ρυθμό με τον άσο της Yamaha!

 

Ο τελευταίος, μιλώντας μετά το τέλος και των ΕΔ2, πιστεύει ότι είναι μόλις ένα δέκατο μακριά από τον αντίπαλό του - όσον αφορά στο ρυθμό - κι έχει περιθώριο να βελτιωθεί στη συνέχεια.

 

«Ο ρυθμός του Lorenzo είναι δυνατός, αλλά κι εμείς είμαστε κοντά. Φαίνεται ότι μας λείπει ένα δέκατο για να είμαστε μαζί του, αλλά έχουμε περιθώριο να βελτιωθούμε. Βέβαια το ίδιο θα κάνει κι αυτός κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

 

Οι δυο προαναφερθέντες ήταν και οι μόνοι που κατάφεραν χτες να πέσουν στο όριο του 1:32, ενώ ήταν και οι αναβάτες με τους περισσότερους γύρους στο 1:33 από κάθε άλλον.

 

«Το είδα ότι κάναμε ακριβώς τον ίδιο χρόνο και αυτό δείχνει ότι είμαστε λίγο-πολύ στην ίδια κατάσταση, αλλά νομίζω ότι σε ρυθμό είναι λίγο καλύτερος. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να τον πλησιάσουμε».

 

«Ο Jorge είναι αναβάτης που τα δίνει όλα στον αγώνα κι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς. Ο Dani π.χ. είναι ακόμα μακριά, αλλά σε ρυθμό δεν είναι κακός και πιστεύω ότι θα ανέβει και ο Valentino».

 

«Για την ώρα νιώθω λίγο άσχημα σε κάποιους τομείς και καλύτερα σε άλλους. Στην έξοδο των στροφών νιώθω λίγο καλύτερα και στην είσοδο ίσως λίγο χειρότερα, αλλά οι χρόνοι είναι ίδιοι με πέρυσι».

 

«Πάνω απ’ όλα πρέπει να βελτιωθούμε στην είσοδο των στροφών. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε το Σάββατο, που η πρόσφυση θα είναι λίγο περισσότερη. Το πρόβλημα είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά νομίζω ότι δουλεύοντας στο set-up θα βρεθεί η λύση».

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati μπορεί το βάθρο;

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Με φρέσκο ελαστικό...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα