• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAGA: «Σκέφτηκα ότι αυτό είναι το τέλος!»
«Βλέποντας τη μοτοσυκλέτα να πέφτει πάνω μου και να με χτυπάει θυμάμαι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως 'αυτό είναι το τέλος!'»
Νέα 08/07/2009 - 07:32
Ο Nori Haga βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Donington Park και ελπίζει να είναι έτοιμος μέχρι τον δέκατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike που διεξάγεται στις 26 του μηνός στην πίστα του Brno.

Ο 34χρονος αναβάτης της Ducati Xerox ο οποίος οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος έχοντας όμως τον Ben Spies σε απόσταση αναπνοής (308 βαθμούς έχει ο Nitro Nori, 294 o Τεξανός), υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον πήχη του δεξιού του χεριού αλλά και στον αριστερό του ώμο.

«Θυμάμαι τα πάντα. Ήμουν δεύτερος, δεν ήμουν ικανοποιημένος από αυτό και είχα στο μυαλό μου τη βαθμολογία. Ίσως σκεφτόμουν περισσότερο απ' ότι έπρεπε εκείνη τη στιγμή», λέει ο Ιάπωνας και προσθέτει: «Βλέποντας τη μοτοσυκλέτα να πέφτει πάνω μου και να με χτυπάει θυμάμαι ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως 'αυτό είναι το τέλος!'».

Ο πολύπειρος Ιάπωνας που στα 14 χρόνια εμπλοκής του στο WSBK μετράει 250 συμμετοχές, 39 νίκες, (συνολικά) 100 παρουσίες στο βάθρο, 6 pole positions και 52 ταχύτερους γύρους, γλίτωσε τα χειρότερα καθώς οι ακτινογραφίες που έγιναν στο ιατρικό κέντρο της πίστας έδειξαν κάταγμα στους θωρακικούς σπόνδυλους Τ8 και Τ9, κάτι που σήμαινε ότι θα έπρεπε να μπει αμέσως στο χειρουργείο και να έμενε δύο με τρεις μήνες εκτός δράσης.

Τελικά προς ανακούφιση του ίδιου και των ανθρώπων της Ducati οι αρχικές ενδείξεις για κάταγμα στη σπονδυλική στήλη δεν επιβεβαιώθηκαν στον αξονικό τομογράφο και έτσι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

BAYLISS: Eγκώμια για Spies - Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

OI ATYXOI TΗΣ LAGUNA: Talmasci, Dovizioso, Toseland, Melandri, Capirossi και Gibernau… …

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα