• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi 2015: Όχι ο πιο σημαντικός Τίτλος!
Το 2001 παραμένει ο πιο σημαντικός για εμένα
Νέα 07/08/2015 - 11:56

Ο Valentino Rossi ξεκινάει το δεύτερο μισό του φετινού Πρωταθλήματος μ’ ένα προβάδισμα 13β έναντι του ομόσταυλού του.

 

Αν καταφέρει και μείνει μπροστά από τον Lorenzo (και τον Marquez) μέχρι και την Valencia, τότε αυτό σημαίνει ότι ο γηραιότερος και πιο αγαπητός αναβάτης στο MotoGP θα πάρει το δέκατο Τίτλο του!

 

«Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κέρδισα εδώ», σχολίασε ο Vale.

 

«Η φετινή σεζόν είναι καταπληκτική και αυτό επειδή αρκετοί αναβάτες είναι πολλοί γρήγοροι και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Ναι, είμαι χαρούμενος όμως και θα το παλέψω μέχρι τέλους».

 

Αν κι έχει περάσει αρκετά για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο, να διεκδικεί δηλαδή τον Τίτλο, o Rossi δεν πιστεύει ότι αυτός θα είναι ο πιο σημαντικός του Τίτλος!

 

«Όχι. Το 2001 ήταν το τελευταίο Πρωτάθλημα στα 500 και ήταν όνειρό μου από μικρός να οδηγήσω τα 500 κι έτσι νομίζω ότι αυτό παραμένει ο πιο σημαντικός Τίτλος. Αλλά και το 2004, την πρώτη σεζόν με την Yamaha ήταν καλά. Είναι δύσκολο να πω».

 

Για το υπόλοιπο της σεζόν, πρόσθεσε: «Είναι δύσκολα. Δεν έχουμε δυο, αλλά τρεις αναβάτες και ο Iannone που είναι μπροστά από τον Marquez στη βαθμολογία».

 

«Όλοι οι κορυφαίοι έχουν εμπειρία και δεν έχουν αδύνατα σημεία ή άσχημες πίστες. Οι Jorge και Marc είναι πολύ γρήγοροι και πολύ δυνατοί. Εγώ πρέπει να δουλέψω στις κατατακτήριες, επειδή πολλές φορές δεν ήμουν δυνατός».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Θέλω να συνεχίσω

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα