• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τα πάντα είναι ανοιχτά αύριο!
Σήμερα δεν ήταν η ημέρα μας
Νέα 12/07/2015 - 08:01

Στο ηλιόλουστο Sachsenring, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να γράψει ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος αναβάτης της Yamaha που καταφέρνει να πέσει στο όριο του 1:20 στη Γερμανική πίστα.

 

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη δεύτερη φετινή του pole position.

 

Όπως συνηθίζει, ο Ισπανός μπήκε από τους πρώτους στην πίστα μόλις ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση των 15 λεπτών.

 

Αμέσως έπεσε στο χαμηλό 1:21 κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Στη συνέχεια είδε ότι δεν μπορούσε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του κι επέστρεψε για να φορέσει ένα ακόμα φρέσκο ελαστικό.

 

Έξι λεπτά πριν από το τέλος - κι ενώ είχε πέσει στην έκτη θέση - επέστρεψε στην πίστα κι αμέσως ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση, γράφοντας ένα πολύ καλό 1:20,921δ!
 

Ο Lorenzo είχε ακόμα τρεις προσπάθειες για να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του, κάτι όμως που στο τέλος δεν κατάφερε και ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση.

 

«Αυτή είναι μια πολύ καλή θέση, διότι εδώ πάντα ήταν δύσκολο για εμάς να είμαστε ανταγωνιστικοί», σχολίασε ο Ισπανός άσος.

 

«Δεν είναι και η πιο εύκολη πίστα για την Yamaha, αλλά και για το στυλ μου. Με την πρώτη μου προσπάθεια δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος, αλλά με τη δεύτερη βελτιώθηκα πολύ».

 

«Ήμουν χαρούμενος γιατί πίστεψα ότι θα ήμουν κοντά στην pole, αλλά μόλις είδα το 1:20,336 κατάλαβα ότι σήμερα δεν ήταν η ημέρα μας και ότι οι αντίπαλοί μας είχαν καλύτερη μοτοσυκλέτα στον ένα γύρο».

 

«Αύριο θα είναι δύσκολο να μείνω με τον Marquez, ο οποίος φαίνεται ότι έχει καλύτερο ρυθμό, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά στους αγώνες και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να είμαστε δυνατοί από την αρχή».

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιακή η Ρομποτή στον Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ήταν δύσκολο το κάτι παραπάνω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα