• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: ΕΔ1
Δυνατός παντού ο Lowes!
Νέα 10/07/2015 - 13:12

Στη δεύτερη έξοδό του ο Sam Lowes απέκτησε το πάνω χέρι, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, κάνοντας όχι μόνο τον ταχύτερο γύρο - με 1:25,027 - αλλά έχοντας και τον καλύτερο ρυθμό από όλους.

 

Μόλις στο δεύτερο γύρο του, ο Βρετανός κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο από τις περσινές αντίστοιχες ΕΔ1 κι έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σε μια κατηγορία που είχε πολλούς αναβάτες με μικρές διαφορές!

 

Ευχάριστη έκπληξη, στη δεύτερη θέση, ο Nakagami με διαφορά μόλις 40χιλ. από την κορυφή, ενώ ένα δέκατο πιο πίσω ακολούθησε ο Johann Zarco, με ρυθμό που δεν αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους του.

 

Είναι ακόμη νωρίς βέβαια και τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Tito Rabat που τον ακολουθεί, έχουν χρόνο για να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ο τραυματίας Rabat (εγχειρίστηκε πρόσφατα στην κλείδα του) ήταν μια από τις 8 Kalex που κυνηγούν την Speed Up του Lowes.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Simone Corsi, μπροστά από τον Jonas Folger ο οποίος ήταν ο καλύτερος Γερμανός σήμερα το πρωί, παρά την πτώση και την επαφή που είχε με τον Luis Salom αρκετά νωρίς.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Γρήγοροι από την αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα