• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2: Η pole στον Zarco!
Μαζί με τον Rabat έκαναν καταπληκτικούς χρόνους!
Νέα 26/06/2015 - 17:57

Σε ιδανικές συνθήκες στην πίστα του Assen, τόσο ο Johan Zarco όσο και ο Tito Rabat έγραψαν εξαιρετικούς χρόνους και ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους αναβάτες της κατηγορίας!
 

Η pole φυσικά θα πήγαινε σ’ έναν από τους δυο και αυτός ήταν ο Γάλλος, που πήρε την τέταρτη pole της καριέρας του στη Moto2! «Θα ελέγξω τα δεδομένα με την ομάδα για να δούμε από που ήρθε αυτός ο χρόνος!» αστειεύτηκε λίγο μετά το ασύλληπτο 1:36,343!

 

Ο χρόνος του Γάλλου ήταν καλύτερος από το χρόνο που έκανε ο Melandri στις ΚΑΤ2 (1:36,376) που είναι και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής στο Assen, ο αναβάτης της Aprilia στη μεγάλη κατηγορία!
 

Ο Rabat από την πλευρά του προσπάθησε και πίεσε - όπως είπε χαρακτηριστικά - στο μέγιστο βαθμό, αλλά δεν κατάφερε να πέσει κάτω από το χρόνο του αντιπάλου του.

 

Εν τούτοις και ο χρόνος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ήταν εξαιρετικός, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:36,633! Στην τρίτη θέση - και μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από την κορυφή - βρίσκουμε τον Sam Lowes.

 

Ο Βρετανός παρουσιάστηκε σίγουρος για τον εαυτό του και δήλωνε ότι έχει το ρυθμό να διεκδικήσει τη νίκη στο στεγνό είτε από τον εντυπωσιακά σταθερό Tito Rabat, είτε από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Johann Zarco.

 

Ο Simone Corsi αν και έκανε μόλις οχτώ γύρους και ο καλύτερός του γύρος ήταν μόλις ο τρίτος, εν τούτοις κατάφερε να κρατήσει την τέταρτη θέση στην οποία βρισκόταν τη στιγμή που έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Jonas Folger, μπροστά από τους Xavier Simeon, Alex Rins και τον απογοητευμένο για την 8η θέση του - η τρίτη χειρότερή του για φέτος - Thomas Luthi.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πρώτος στόχος η νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen KAT: Σαρωτικός ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα