• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen KAT: Σαρωτικός ο Rossi!
Τεράστια pole position για τον Ιταλό άσο!
Νέα 26/06/2015 - 17:39

Πριν από δυο εβδομάδες, ο Valentino Rossi τόνιζε πόσο σημαντικό είναι το να γράφει καλούς χρόνους στις κατατακτήριες δοκιμές και μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει μια μαγική μεταμόρφωση!

 

Ο Rossi που δεν έχει ξεκινήσει φέτος ποτέ από την πρώτη σειρά (ενώ στους εφτά αγώνες έχει ξεκινήσει από τη 2η μόνο δυο φορές) κατάφερε να πάρει μια τρομερή pole position, την τρίτη του μόλις τα τελευταία έξι χρόνια!!

 

Τα πάνω κάτω έφερε ο Valentino Rossi, ο οποίος βλέπει τον Jorge Lorenzo να ξεκινά - για πρώτη φορά φέτος - από την τρίτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης και την 8η θέση.

 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Rossi ετοιμάζεται να βάλει στοπ στη ξέφρενη πορεία του ομόσταυλού του, ο οποίος έχει τέσσερεις συνεχόμενες νίκες όντας μπροστά από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο γύρο του κάθε GP.

 

Ο προσγειωμένος Valentino, δήλωσε αμέσως μετά τον καταπληκτικό του χρόνο - το 1:32,627 που αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο στην Ολλανδική πίστα - ότι είναι πολύ σημαντική η pole για τον αυριανό αγώνα κάτι που επανέλαβε στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας αυτό που είχε φανεί από χτες, ότι έχει πολύ καλές ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του.

 

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στον Aleix Espargaro, ο οποίος χρειάστηκε να περάσει (για πρώτη φορά φέτος) από τις ΚΑΤ1, όταν και κράτησε ελαστικό για να επιτεθεί στη συνέχεια και παραλίγο να πάρει αυτός την pole!

 

Ο Ισπανός, όπως δήλωσε, πίεζε στο όριο σε κάθε μια στροφή της πίστας στο γρήγορο γύρο του, διακινδυνεύοντας μια πτώση, αλλά δεν κατάφερε να επαναλάβει στο τέλος - για 0,231δ - την επιτυχία της Catalunya.

 

Ήταν οι καλύτερες κατατακτήριες δοκιμές για το 2015! Οι διαφορές του πρώτου από τον 12ο ήταν μόλις στα έξι δέκατα, κάτι που - όπως τόνισε και ο Aleix - δεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλότατο επίπεδο ανταγωνισμού του Πρωταθλήματος!

 

Μετά από δυο συνεχόμενους γύρους σε Mugello και Catalunya, ο Marc Marquez επέστρεψε στην πρώτη σειρά, γράφοντας σήμερα τον τρίτο καλύτερο χρόνο. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, χαρακτήρισε «απίστευτο» το ρυθμό του Valentino Rossi!

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει η άλλη εργοστασιακή Honda, αυτή του Dani Pedrosa, μπροστά από τον Pol Espargaro και την καλύτερη Ducati σήμερα, την GP15 του Andrea Iannone.

 

Ο Crutchlow θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την τρίτη σειρά, δίπλα σ’ έναν απογοητευμένο Jorge Lorenzo, ενώ μαζί με τους δυο προαναφερθέντες θα πάρει θέση και ο Maverick Vinales.

 

Ο Andrea Dovizioso θα ξεκινήσει από τη χειρότερη φετινή του θέση, τη δέκατη, ενώ στην τέταρτη σειρά μαζί του θα είναι και οι Danilo Petrucci με τον Bradley Smith.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: Η pole στον Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: 2η συνεχόμενη pole o Bastianini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα