• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Σαν να οδηγούσα σε πάγο!
Χαρούμενος όμως με τις δυο δεύτερες θέσεις
Νέα 25/05/2015 - 11:15

Ο Jonathan Rea τόνισε ότι στο δεύτερο σκέλος του Donington Park χτες, ήταν σαν να οδηγούσε σε πάγο, ωστόσο έφυγε από την Αγγλία πολύ χαρούμενος που κατάφερε με τις δυο δεύτερες θέσεις να αυξήσει τη διαφορά του στους 101 βαθμούς!

 

Ο αναβάτης της Kawasaki έδειξε εξαιρετική ικανότητα στη διαχείριση των ελαστικών, αλλά και μεγάλη αυτοκυριαρχία όταν γλύτωσε τα χειρότερα σε μια έντονη στιγμή που είχε στο δεύτερο σκέλος, καταφέρνοντας να ανέβει από έβδομος στη δεύτερη θέση.

 

Σύμφωνα με τον Rea, τη στιγμή της παρ’ ολίγον πτώσης, το πίσω ελαστικό του συμπεριφέρθηκε μ’ έναν τρόπο που ποτέ άλλοτε δεν είχε ξανακάνει.

 

«Δεν έχω ιδέα τι έγινε. Ποτέ δεν είχα τέτοια αίσθηση από το ελαστικό όλο το Σ/Κ», τόνισε. «Στην αρχή του αγώνα, σχεδόν σε κάθε στροφή, ήταν σαν να οδηγούσα σε πάγο».

 

«Έτσι ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα, αλλά μόλις βρήκα ρυθμό κατάλαβα πως να πάρω ό,τι καλύτερο απ’ αυτό μπορούσα», πρόσθεσε.

 

Ο Ιρλανδός συνέχισε την τρομερή του παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα, όπου στους 12 πρώτους αγώνες έχει ως χειρότερή του θέση τη δεύτερη!

 

«Ήταν το καλύτερο Σ/Κ που είχαμε ποτέ εδώ και θέλω να ευχαριστήσω την Kawasaki για όλη τη σκληρή δουλειά. Από τον αρχιμηχανικό μου έμαθα ότι η διαφορά στο Πρωτάθλημα έφτασε τριψήφιο νούμερο και αρχικά δεν μπορούσα να το πιστέψω».

 

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα κι εμείς από την πλευρά μας, πρέπει τώρα να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών».

Επόμενο άρθρο »

Davies: Έκανα ό,τι μπορούσα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Η εποχή της Honda τελειώνει;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα