• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: Νίκη για Luthi!
Στο βάθρο και οι Rabat - Zarco
Νέα 17/05/2015 - 15:55

Ο Luthi κυριάρχησε στον αγώνα του Le Mans σχεδόν από το ξεκίνημα και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη για το 2015 και την τέταρτη από τις δέκα που έχει συνολικά, σε μια πίστα που είναι η πιο επιτυχημένη για τον Ελβετό!

 

Μόνο στους πρώτους γύρους ο Zarco μπόρεσε - κυρίως με την ευχέρειά του στα φρένα - να απειλήσει τον Luthi, ωστόσο στη συνέχεια ο Ελβετός είχε τον πάνω λόγο, νιώθοντας πολύ καλά στη μοτοσυκλέτα του κι έχοντας παράλληλα καλές ρυθμίσεις.

 

Ο Rabat προσπάθησε να πιέσει και να κλέψει τη νίκη από τον Luthi, όμως παραδέχτηκε ότι ο Ελβετός ήταν πολύ δυνατός και του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη του.

 

Το σημαντικό για τον Ισπανό είναι ότι πήρε το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο του και δείχνει ότι επιστρέφει στην κατάσταση που μας είχε συνηθίσει από την περασμένη σεζόν.

 

Ο στόχος για τον Zarco ήταν η νίκη, μπροστά στους συμπατριώτες του, ωστόσο ακόμα και η τρίτη θέση ήταν «φανταστική» όπως τη χαρακτήρισε ο Γάλλος, που παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Στο τέλος και ο Luthi, αλλά και ο Rabat, ήταν πιο δυνατοί από τον Zarco, ο οποίος στο τέλος είχε και την αγωνία να μην πέσει και χάσει το βάθρο και φυσικά τους 16 βαθμούς που θα έδινε η τρίτη θέση.

 

Πιο πίσω, ο Lowes δεν κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμα βάθρο για τη φετινή αγωνιστική σεζόν και χωρίς να έχει το ρυθμό να ακολουθήσει τους μπροστά, έκανε έναν μοναχικό αγώνα στην 4η θέση.

 

Αυτός που είναι φανταστικά σταθερός ήταν ο Morbidelli! Στην πραγματικότητα η μάχη για την 5η θέση ήταν ό,τι καλύτερο είχε να προσφέρει ο αγώνας της Moto2 από πλευράς θεάματος.

 

Σ’ αυτή τη μάχη είχαμε δυο πτώσεις για δυο ομόσταυλους, τον Alex Rins που κάνει το δεύτερο συνεχόμενο λάθος του σε αγώνα, ενώ ο Salom - στην 100η του συμμετοχή σε GP - είχε κι αυτός την ίδια μοίρα.

 

Έτσι, ο Morbidelli πήρε μια ακόμα πέμπτη θέση στο φετινό Πρωτάθλημα. Είναι η τέταρτη φορά που σκαρφαλώνει σ’ αυτή τη θέση, στους πρώτους πέντε αγώνες της σεζόν!

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: 2η συνεχόμενη νίκη για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: Αγώνας για ΟΣΚΑΡ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα