• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: Αγώνας για ΟΣΚΑΡ!
Εκπληκτική 4πλή μάχη με νικητή τον Fenati!
Νέα 17/05/2015 - 15:52

Μια φανταστική τετραπλή μάχη έληξε με μεγάλο νικητή τον Romano Fenati, στο σημερινό αγώνα της Moto3!

 

Ο αγώνας εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους της φετινής σεζόν, με την αγωνία και την αδρεναλίνη να χτυπάνε κόκκινο μέχρι και την τελευταία στροφή της πίστας!

 

Ο Fenati κράτησε τη ψυχραιμία του στον τελευταίο γύρο και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη, την πρώτη του για φέτος και την πρώτη της KTM για το 2015!

 

Τρεις Ιταλοί στο βάθρο, με τον Enea Bastianini να είναι συγκλονιστικός! Ξεκινώντας από την 18η θέση, ο νεαρός Ιταλός - στα 17 του δεν πανηγύρισε με σαμπάνια πάνω στο βάθρο - έκανε φοβερό ξεκίνημα!

 

Στη συνέχεια έφτασε πολύ γρήγορα τους μπροστά, έχοντας κάνει στον 3ο του γύρο νέο ρεκόρ πίστας - με 1:42.525 - κι έδειξε ότι θα ήταν οπωσδήποτε σ’ αυτούς που θα διεκδικούσαν τη νίκη.

 

Πράγματι ο Bastianini ήταν πολύ δυνατός μέχρι τέλους, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για μόλις ένα δέκατο!

 

Τρεις κατασκευαστές στις τρεις πρώτες θέσεις για πρώτη φορά φέτος, με τον Francesco Bagnaia να είναι πραγματικά αποκάλυψη!

 

Στην πρώτη του χρονιά στη Mahindra, ο Ιταλός έκανε τρομερή εμφάνιση και χάρισε το πρώτο βάθρο στον κατασκευαστή, παίρνοντας μια καταπληκτική τρίτη θέση ολοκληρώνοντας έναν πολύ δυνατό αγώνα.

 

Από εκεί και πέρα, στους τέσσερεις που έδωσαν μάχες μέχρι τέλους, ήταν και ο φοβερός Danny Kent! Ο Βρετανός ξεκίνησε από την 31η θέση και κατάφερε να αποφύγει τους κινδύνους στην αρχή.

 

Κινδύνους που δεν απέφυγαν οι Binder και Vazquez που είχαν μια πτώση και «πλήρωσαν» έτσι με το χειρότερο τρόπο τη λάθος στρατηγική που ακολούθησαν στις χτεσινές κατατακτήριες.

 

Ο Kent από την άλλη είχε ρυθμό για να διεκδικήσει το βάθρο και το πάλεψε μέχρι τέλους, χάνοντάς το όμως για περίπου δυο δέκατα. Παραμένει βέβαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, 37 βαθμούς μπροστά από τον Bastianini.

 

Ο τέταρτος Ιταλός της πεντάδας, ο Antonelli, πέτυχε το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα με την πέμπτη θέση, ενώ είναι και η δεύτερη φορά φέτος που καταφέρνει να πάρει βαθμούς, μετά την 8η θέση στο Qatar.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: Νίκη για Luthi!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα