• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ήταν δικό μου το λάθος
Στο τρίτο κομμάτι έχασα μισό δευτερόλεπτο
Νέα 16/05/2015 - 23:25

Ο Jorge Lorenzo ήταν ο πρώτος που βγήκε στην πίστα στις ΚΑΤ2 και καθώς το πεδίο μπροστά του ήταν καθαρό, έχτιζε σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη του μετά τις μεικτές συνθήκες που είχε αντιμετωπίσει στις ΕΔ4.

 

Με κάτι λιγότερο από εφτά λεπτά να απομένουν, ο Ισπανός επέστρεψε για να φορέσει ένα καινούργιο ελαστικό. Όταν επέστρεψε είχε χρόνο για να κάνει δυο γρήγορους γύρους.

 

Στο γρήγορο γύρο του, με το έξτρα μαλακό μπροστινό της Bridgestone, ο Lorenzo δεν απέφυγε το λάθος στο τρίτο κομμάτι της πίστας, ωστόσο έκανε χρόνο - 1:32.846 - που του επιτρέπει να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης.

 

«Οι συνθήκες στην πίστα ήταν δύσκολες. Πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα σλικ και να είσαι σίγουρος. Ήμασταν τυχεροί που στον τελευταίο γύρο είχαμε κατά 99% στεγνή πίστα και πίεσα πολύ».

 

«Κρίμα που δεν έκανα καλούς γύρους και ήμουν πιο αργός απ’ ότι στις ΕΔ3. Έκανα λάθος στο τρίτο κομμάτι κι έχασα μάλλον μισό δευτερόλεπτο εκεί. Ήμουν όμως τυχερός που δεν ανοίχτηκα και μπόρεσα να κάνω ένα καλό τέταρτο κομμάτι».

 

«Ήλπιζα να μείνω στην τρίτη θέση, διότι είναι πάντα σημαντικό να είσαι στην πρώτη σειρά. Ήταν αρκετοί που δεν είχαν τελειώσει ακόμα κι έτσι έμεινα μπροστά στη μεγάλη οθόνη για να δω τα αποτελέσματα».

 

«Στην Jerez έκανα έναν πολύ καλό γύρο, αλλά εδώ δεν τα κατάφερα. Ήταν δικό μου το λάθος, αλλά τουλάχιστον είμαι στην πρώτη σειρά. Θα προτιμούσα ένα στεγνό αγώνα αύριο, όπως και όλοι νομίζω, διότι είναι πιο διασκεδαστικά και πιο ασφαλή». 

Επόμενο άρθρο »

Κουρασμένος, αλλά χαρούμενος ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Δεν είμαι ικανοποιημένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα