• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Δεν είμαι ικανοποιημένος
Αν και η πρώτη σειρά είναι καλή
Νέα 16/05/2015 - 23:21

Μπορεί ο Andrea Dovizioso να πέτυχε το δεύτερο καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες, ωστόσο ο Ιταλός αναβάτης δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

 

Πάντως ο Dovi έχει δείξει ότι έχει καλό ρυθμό αγώνα κι ένα καλό στήσιμο στην GP15 του για να μπορέσει να διεκδικήσει την επιστροφή του στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας!

 

«Δεν είμαι τελείως ικανοποιημένος με το γύρο μου στις κατατακτήριες, διότι μετά τη βροχή δεν είχα προετοιμαστεί πνευματικά, αλλά και σωματικά ήμουν κάπως σφιγμένος», σχολίασε.

 

«Πάντως η πρώτη σειρά είναι καλή και πολύ σημαντική, διότι στο MotoGP πάντα έχει μεγάλη σημασία να ξεκινάς όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο σχηματισμό εκκίνησης».

 

«Θα μπορούσα ενδεχομένως να είμαι πιο κοντά στον Marc και να πάλευα για την pole, αλλά όπως και να ‘χει έκανα καλό χρόνο και αυτός ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς από την πλευρά μου και την ομάδα μου».

 

Στη συνέχεια εξήγησε τι περιμένει από τον αυριανό αγώνα, εκεί όπου δήλωσε ότι δεν ξέρει τι ακριβώς να περιμένει από τους αντιπάλους του!

 

«Για τον αγώνα έχω καλό set-up και είμαι χαρούμενος με το ρυθμό μου, αλλά δεν είναι εύκολο να ερμηνεύσω το τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας. Δεν ξέρω τι να περιμένω απ’ αυτούς».

 

«Πάντως είμαστε γρήγοροι κι έτσι αύριο θα δούμε ποιός θα είναι ο πιο γρήγορος στους 28 γύρους αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ήταν δικό μου το λάθος

« Προηγούμενο άρθρο

Η βροχή κόστισε στον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα