• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ3: Εντυπωσιακά σταθερός Lorenzo!
Έκτος αλλά εξίσου δυνατός ο Rossi, 7ος ο Marquez
Νέα 02/05/2015 - 13:12

Στην τρίτη και τελευταία του έξοδο στην πίστα, ο Jorge Lorenzo έκανε το 1:38.493 και πήρε την πρώτη θέση για μια ακόμη περίοδο δοκιμών στην πίστα της Jerez!

 

Ο Ισπανός, που συνέχισε με το μεσαίο ελαστικό, ήταν εντυπωσιακά σταθερός με αυτό - στις χαμηλότερες όμως θερμοκρασίες ασφάλτου - και έκανε 12 γύρους στο 1:39 (οι 9 συνεχόμενοι στην 1η του έξοδο) και τρεις στο 1:38 στο τέλος!

 

Γενικότερα η M1 δουλεύει καλύτερα στην πίστα της Jerez (και κυρίως στις χαμηλότερες θερμοκρασίες) και αυτό φάνηκε και από το γυρολόγιο του Valentino Rossi, ο οποίος ήταν μεν έκτος αλλά έκανε έντεκα γύρους στο 1:39 και έναν στο 1:38.

 

Γενικά όλα τα μεγάλα ονόματα πέρασαν απευθείας στις ΚΑΤ2, με τις διαφορές να είναι πάρα πολύ μικρές και ο πρώτος με τον δέκατο να έχουν μεταξύ τους διαφορά κάτω από εφτά δέκατα!

 

Οι πρώτοι τέσσερεις μάλιστα είχαν διαφορά μόλις στα 160 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Δεύτερος ήταν ο Pol Espargaro, ενώ πιο πίσω τον ακολούθησαν οι Cal Crutchlow και ο μεγάλος του αδερφός, ο Aleix.

 

Κανείς τους δεν έκανε μίνι προσομοιώσεις με αρκετούς γύρους, ενώ σποραδικά ήταν τα 1:39 που πετύχαιναν.

 

Ο Crutchlow θα μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση, αλλά στον τελευταίο του γρήγορο γύρο κι ενώ βρισκόταν στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, γύρισε το κεφάλι του κι έκοψε το ρυθμό του.  

 

Η καλύτερη GP15 ήταν του Andrea Dovizioso στην πέμπτη θέση, ο οποίος με το μεσαίο ελαστικό δεν δείχνει να μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των αντιπάλων του. Ο τραυματίας Marc Marquez - έβδομος στις ΕΔ3 - έκανε εννέα χρόνους κάτω από το 1:40.

 

Θέση στη δεκάδα εξασφάλισαν και οι Andrea Iannone, Bradley Smith - παρά το άσχημο ξεκίνημά του στο Σ/Κ - και Scott Redding, ο οποίος έκανε καλή χρήση του νέου πλαισίου (2015) που του έδωσε από αυτόν τον Γύρο το HRC.     

 

Στις ΚΑΤ1 θα δώσουν μάχες οι Maverick Vinales, Danilo Petrucci και Yonny Hernandez, όλοι τους με διαφορά μόλις οχτώ περίπου δέκατα από την κορυφή και το χρόνο του Marquez!

 

Την μικρότερή του διαφορά από την κορυφή φέτος (σε συνδυασμένα ΕΔ1-2-3) πέτυχε ο Alvaro Bautista ο οποίος παράλληλα πήρε και την καλύτερή του θέση σε ελεύθερες δοκιμές. Ο Ισπανός είναι 15ος και 1,2δ από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3 ΕΔ3: Δυνατός Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

Nakamoto: Αν χρειαστούμε τον Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα