• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: Αν χρειαστούμε τον Stoner
Τότε θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν!
Νέα 01/05/2015 - 23:43

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που βρέθηκαν στην Jerez, απάντησε ο αντι-Πρόεδρος του HRC Shuhei Nakamoto, σε συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε μετά το τέλος των ελεύθερων δοκιμών.

 

Ερωτηθείς αν του ήταν δύσκολο να αρνηθεί στον Stoner να αντικαταστήσει αυτός τον τραυματία Dani Pedrosa, αποκρίθηκε: «Θα ήθελα να δω τον Casey να παλεύει για το βάθρο, δεν είχαμε όμως χρόνο να προετοιμάσουμε την ομάδα κτλ».

 

Όσον αφορά στις ερωτήσεις που του γίνονταν για το αν ο Stoner θα αποτελούσε επιλογή σε περίπτωση που το πρόβλημα τραυματισμού του Pedrosa επέμενε, υπογράμμισε:

 

«Τα πάντα είναι ανοιχτά. Τα πάντα». Ωστόσο έσπευσε να τονίσει ότι το πλάνο που έχουν σχεδιάσει είναι να συνεχίσουνε με τον Aoyama. Ωστόσο δεν απέκλεισε τίποτα για το 2016!

 

«Ρεαλιστικά μιλώντας, αν τον χρειαστούμε τότε ο Casey θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν, όχι όμως αυτή. Τώρα δεν υπάρχει χρόνος».

 

Τέλος, τον ρώτησαν για το αν ανησυχούσε με μια ενδεχόμενη επιστροφή του Αυστραλού αλλά σε άλλη ομάδα, τόνισε: «Δεν έχει σημασία, αυτή είναι μια απόφαση της Honda».

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ3: Εντυπωσιακά σταθερός Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Θετική πρώτη ημέρα για Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα