• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Χαρούμενος για το διπλό!
Είχα μεγάλη πίεση ερχόμενος στο Assen
Νέα 22/04/2015 - 11:47

Ο Jonathan Rea ήταν χαρούμενος που κατάφερε να πάρει το δεύτερό του διπλό στα SBK σε μόλις τέσσερεις Γύρους φέτος και μάλιστα σε μια πίστα που είναι η πιο αγαπημένη του στο Ημερολόγιο!

 

Με το κυριότερο αντίπαλό του φέτος, τον Leon Haslam, να μην καταφέρνει να ανέβει στο βάθρο σε κανέναν από τους δυο αγώνες, ο Ιρλανδός άσος κατάφερε να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 50 βαθμούς!

 

«Νιώθω καταπληκτικά. Ήταν μια καταπληκτική ημέρα και όπως στην Ταϊλάνδη, πρέπει να καθίσω και να γευτώ τη χαρά της νίκης. Είχα μεγάλη πίεση ερχόμενος εδώ, διότι όλοι έλεγαν ότι αυτή είναι η πίστα μου και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

 

Πάντως οι δυο του νίκες στην Ολλανδία δεν ήταν εύκολες, καθώς στο πρώτο σκέλος έπρεπε να περάσει αρχικά τον Sykes και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τον επιθετικό Davies, ενώ στο δεύτερο άλλαξε ελαστικά κάτι που τον βοήθησε στο τέλος για τη νίκη.

 

«Επιλέξαμε ένα άλλο πίσω ελαστικό στον δεύτερο αγώνα και μας βγήκε. Ο αγώνας ήταν πιο γρήγορος στην αρχή και πιο αργός στο τέλος. Όταν με πέρασε ο Chaz και είδα τον Tom να χάνει έδαφος, ήξερα ότι θα γίνει μεγάλη μάχη και γι’ αυτό ήθελα να τον περάσω οπωσδήποτε και να κάνω δικό μου τον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Στο βάθρο ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone είχε προτείνει το έξτρα σκληρό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα