• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Bridgestone είχε προτείνει το έξτρα σκληρό
Αλλά και οι δυο επιλογές ελαστικών δούλεψαν καλά
Νέα 22/04/2015 - 10:31

Η Bridgestone, πριν την έναρξη του τρίτου αγώνα της σεζόν στην Αργεντινή, είχε προτείνει στους εργοστασιακούς αναβάτες της Honda και της Yamaha να φορέσουν το έξτρα σκληρό πίσω ελαστικό.

 

Αντ’ αυτού, οι Marc Marquez, Cal Crutchlow και Hiro Aoyama επέλεξαν το σκληρό πίσω ελαστικό, με το οποίο ο πρώτος έκανε μια διαφορά ως και 4,3δ στην αρχή, για να τη χάσει όμως από τον Valentino Rossi που είχε το έξτρα σκληρό.

 

«Βάσει των αναλύσεών μας απ’ όλο το Σ/Κ στην Αργεντινή, είχαμε προτείνει στις εργοστασιακές Honda και Yamaha να χρησιμοποιήσουν το έξτρα σκληρό πίσω. Φυσικά όμως η τελική απόφαση ανήκε στους αναβάτες», σχολίασε ο Masao Azuma.

 

«Η τελική απόφαση αυτή ήταν δύσκολη για ορισμένους, καθώς η πίστα ήταν πιο κρύα από το Σάββατο που έκαναν προσομοιώσεις. Ο γρήγορος ρυθμός του Valentino με το έξτρα σκληρό ήταν εντυπωσιακός, αλλά και ο Marquez ήταν δυνατός και  διεκδίκησε τη νίκη».

 

«Επίσης και ο Crutchlow ήταν τρίτος κι έκανε τον ταχύτερο γύρο του στο τέλος έχοντας το σκληρό ελαστικό. Οπότε συμπεραίνουμε ότι και αυτό δούλεψε καλά. Η διαχείριση ήταν το κλειδί, ενώ και οι δυο επιλογές ελαστικού ήταν σε θέση να δώσουν τη νίκη στους αναβάτες».

Επόμενο άρθρο »

Rea: Χαρούμενος για το διπλό!

« Προηγούμενο άρθρο

Jarvis: Δυστυχώς ο Marc έκανε λάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα